“Μολότοφ” Δ. Καμμένου κατά Τόσκα για τα Εξάρχεια

Ευθύνες στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη επιρρίπτει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος για το ζήτημα των Εξαρχείων.

«Έχουμε ένα θέμα ανομίας στα Εξάρχεια το οποίο πρέπει να λυθεί. Χρειάζεται μια πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων και όχι να κάνουμε κέφι στα Εξάρχεια» τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον  ρ/σ Παραπολιτικά 90,2 και συνέχισε: «Την πολιτική απόφαση θα πρέπει να την πάρει ο υπουργός. Ο κ. Τόσκας έχει και αυτός την ευθύνη του που δεν παίρνει την πολιτική απόφαση όπως την είχαν και οι προηγούμενοι υπουργοί. Οι πολίτες στα Εξάρχεια έχουν θέμα, οι αστυνομικοί έχουν θέμα με τις μολότοφ στα πόδια, οι πολίτες έχουν θέμα εκεί με τις μολότοφ σε καθημερινή βάση».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στον “Ρουβίκωνα” λέγοντας πως: «Δεν είναι ακτιβιστική ενέργεια η απειλή κατά της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου, είναι ποινικό αδίκημα και ως τέτοιο πρέπει να διώκεται. Δεν έχουμε ακτιβισμό εδώ, όποιος καλύπτει αυτές τις δράσεις καλύπτει εν δυνάμει ποινικούς και δεν μπορεί να έχει το πολιτικό σύστημα ανοχή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σε ανθρώπους που κάνουν ποινικά αδικήματα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να συζητήσουν, με βαριοπούλες δεν γίνεται συζήτηση».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές κατά του Νίκου Βούτση , για την απόφασή του να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του “Ρουβίκωνα” που εισέβαλαν στη Βουλή.

«Όποιος μπαίνει στη Βουλή παράνομα πρέπει να συλλαμβάνεται όπως και σε κάθε φυλασσόμενο χώρο, πόσο περισσότερο στη Βουλή. Εάν θεωρούμε λογικό ότι οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στη Βουλή, να πετάξει φυλλάδια, να κάνει μια ζημιά, να ρίξει μια μπογιά, τότε κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να μπαίνει σε κανενός το μυαλό ότι θα μπορεί έτσι να μπαίνει στη Βουλή και να κάνει ότι θέλει», τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος..

The post “Μολότοφ” Δ. Καμμένου κατά Τόσκα για τα Εξάρχεια appeared first on Think News.via http://ift.tt/2iMdEKp

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.