Κόπηκε ελαφρά ενώ ξύριζε τα πόδια της, αλλά δεν έδωσε σημασία. Την επόμενη μέρα, ο εφιάλτης ξεκίνησε…

Μια μητέρα κόντεψε να χάσει τα πόδια της, μετά από θανατηφόρα λοίμωξη που της προκάλεσε το ξύρισμα.

Η Dana Sedgewick, έπαθε τη λοίμωξη αφού ξύρισε την περιοχής του μπικίνι με ένα ολοκαίνουργιο ξυράφι και έκοψε μια περιοχή. Σχεδόν αμέσως, ανέπτυξε ένα κόκκινο εξάνθημα στα πόδια της που γρήγορα έγινε μαύρο από μια σαρκοφάγο λοίμωξη που ονομάζεται νεκρωτική φλεγμονή.

Η Sedgewick έσπευσε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν το σάπιο δέρμα – αλλά ανέπτυξε σήψη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και έπεσε σε κώμα. Η οικογένειά της πληροφορήθηκε, ότι υπήρχαν μόνο 30% πιθανότητες για να ζήσει.

Η Sedgewick επέζησε, παρά τη νεφρική ανεπάρκεια και τις τέσσερις φορές που η καρδιά της σταμάτησε.

«Όπως πολλές γυναίκες, έτσι και εγώ προσπάθησα να ξυρίσω τη γραμμή του μπικίνι. Όμως, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ένιωσα αδιαθεσία και παρατήρησα ένα μικρό σπυράκι στη βουβωνική μου περιοχή που αιμορραγούσε. Δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν κάτι τέτοιο, καθώς εμφανίζω συχνά εξανθήματα από το ξύρισμα.»


Την πρώτη φορά που η Sedgewick είδε τα πόδια της, έπαθε σοκ.

«Ήμουν τρομοκρατημένη. Όλοι οι μυς μου είχαν σαπίσει και είχα έναν κρατήρα δέρματος κοντά στη βουβωνική μου περιοχή. Ήξερα όμως, ότι θα μπορούσε να ήταν και πολύ, πολύ χειρότερο. Θα μπορούσα να έχω χάσει τα πόδια μου – ή ακόμα χειρότερα, να έχω πεθάνει.»


Μετά από έξι εβδομάδες ανάκαμψης, βγήκε από το νοσοκομείο – και τα επόμενα τέσσερα χρόνια υποβλήθηκε σε 21 χειρουργικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος στα πόδια της. Ο σύζυγός της, ήταν δίπλα της όλη την ώρα.

Πολλοί αναγνώστες, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους προς την άτυχη γυναίκα για τη δοκιμασία που πέρασε.

«Τυχερή που δεν έχασε τα πόδια της και τη ζωή της !!!!!!», γράφει ένας αναγνώστης.

«Ο Θεός να σας ευλογεί και ελπίζω να αισθάνεστε καλύτερα», πρόσθεσε ένας άλλος.


via http://ift.tt/2xeMBJW

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.