Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 862 Αποθήκη Βάσης Εφοδιασμού Τροφίμων

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 862 Αποθήκη Βάσης Εφοδιασμού Τροφίμων (862 ΑΒΕΤ), στην Αττική, αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Ο Α/ΓΕΣ έδωσε θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Σώματος Εφοδιασμού – Μεταφορών, διότι συνεισφέρει αποτελεσματικά στην άριστη λειτουργία του συστήματος Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας του Στρατού Ξηράς.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί οτι το προσωπικό καταβάλλει καθημερινά άοκνες προσπάθειες στον τομέα του ανεφοδιασμού με τρόφιμα, καύσιμα, λιπαντικά και τεχνικά υλικά καυσίμων και αρτοποίησης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ τα αποτελέσματα αποδεικνύονται καθημερινά, καθώς καταγράφεται η πλήρης επάρκεια σε κρίσιμα υλικά των Μονάδων του Στρατού Ξηράς.

 

The post Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 862 Αποθήκη Βάσης Εφοδιασμού Τροφίμων appeared first on Think News.via http://ift.tt/2ysoH12

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.