Μαρκόπουλο: Η ανάρτηση της 17χρονης οπλισε το χέρι της μητέρας;

Μια ανάρτηση της 17χρονης Μαρίνας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φέρεται να είναι η αιτία της άγριας δολοφονίας του άτυχου κοριτσιού από τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο.

Αυτό αναφέρουν οι φίλοι και οι συμμαθητές της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Ήταν όμορφο κορίτσι και ιδιαίτερα δημοφιλές σε όποιο σχολείο κι αν ήταν», δήλωσαν στο notioanatolika.gr συμμαθητές και συμμαθήτριές της.

Για να συμπληρώσουν: «Πολύ καλό παιδί, πολύ καλή μαθήτρια. Ήταν πολύ κοινωνική και είχε αρκετές παρέες».

Καλά λόγια, όμως, έχουν να πουν και οι καθηγητές της 17χρονης: «Ήταν καλή μαθήτρια και αυτό που μας εντυπωσίαζε ήταν ότι η μητέρα της είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον της. Μάλιστα, σκεφτόταν σοβαρά μήπως έπρεπε να σπουδάσει στο εξωτερικό και γι' αυτό μήπως έπρεπε να κάνει και σχετική προετοιμασία».

«Είχε ακολουθήσει τη Θετική κατεύθυνση, και μάλιστα τώρα, στη Γ' Λυκείου, είχε εγγραφεί στον οικονομικό τομέα», συμπλήρωσε εκπαιδευτικός που τη γνώριζε.

Τι ήταν, όμως, αυτό που εξόργισε σε τέτοιο βαθμό τη μητέρα της;

«Ανέβασε πριν από λίγες ώρες κάτι πολύ περίεργο. Ότι κάτι έχασε και κάτι θα γίνει», δήλωσαν συμμαθητές της, οι οποίοι «ακολουθούσαν» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αναφέρει το notioanatolika.gr, αυτή ακριβώς η ανάρτηση ήταν η αιτία η μητέρα να χάσει τα λογικά της και να σκοτώσει την κόρη της.

Μαρκόπουλο: Φίλος και εξάδελφος οικογένειας

Μαρκόπουλο: Ο τραγικός πατέρας στην κηδεία της κόρης και της συζύγου του


via http://ift.tt/2gYRSPy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.