Τρανσ#ξουαλ ξόδεψε 1 εκατομμύριο ευρώ για να μοιάσει στην Barbie

Το όνειρο κάθε κοριτσιού είναι να μοιάζει με τη Barbie, μια όμορφη κούκλα που παραμένει δημοφιλής εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι οι εκτιμώμενες ζωτικές αναλογίες της κούκλας είναι 90 εκατοστά (στήθoς), 45 εκατοστά (μέση) και 83 εκατοστά (γοφοί).

Σίγουρα, οι αναλογίες του σώματος της Barbie είναι ανέφικτες στην πραγματικότητα, αλλά πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να της μοιάζουν, ακόμη και μέσω της διαδικασίας της πλαστικής χειρουργικής.

Μια από τις αισιόδοξες, η Nikki Exotika (Νίκι Εξότικα), μια τρανσ#ξουαλ γυναίκα 35 ετών από το Χόμποκεν του Νιου Τζέρσεϋ, δαπάνησε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ σε πλαστικές ώστε να μεταμορφώσει κάθε εκατοστό του σώματός της σε μια πραγματική Barbie.

Η Νίκη ήθελε να μοιάζει με το είδωλο της από τότε που ήταν τέσσερα και είχε εμμονή να παίζει με τις κούκλες ως παιδί.


Όταν έφθασε στην ηλικία των 19 ετών, έκανε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου και έκτοτε υπέστη αμέτρητες επεμβάσεις.

Έκανε τρεις πλαστικές μύτης, μείωση του μήλου του Αδάμ και δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο στήθoς.

Είπε σε μια δήλωση:
«Το σώμα μου έχει πολλή σιλικόνη, έχω ξοδέψει πολλά για να αλλάξω τα πάντα, από την κορυφή ως τα νύχια, το στήθoς και το σώμα μου».

«Όμως, με έχει ανταμείψει, γιατί όταν ταξιδεύω οπουδήποτε στον κόσμο οι άνθρωποι με κοιτάζουν και λένε« Πω πω, κοιτάξτε το σώμα της, μοιάζει με τη Barbie »και πάντα θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου».

Σήμερα, θυμάται ότι όταν περπατάει στο δρόμο, με αυτήν την συνολική εμφάνιση της Barbie, πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι μοιάζει με την εικονική κούκλα.

Αυτό την έκανε να αισθάνεται καλά και να νιώθει ολοκληρωμένη.

Μάλιστα είπε ότι είναι αγνώριστη τώρα, ειδικά όταν κοιτάζει τις παλιές φωτογραφίες της.

Είναι μια συνολική μεταμόρφωση, καθώς θέλει κάθε εκατοστό του σώματός της να μοιάζει με την κούκλα Barbie.


Σχεδιάζει να πάρει μια ροζ BMW σαν την Barbie για να ολοκληρώσει την εμφάνιση της. Το μόνο που λείπει είναι ένας καυτός τύπος που μοιάζει με τον Ken.

«Είμαι ακόμα αισιόδοξη και ελπίζω ότι κάποια μέρα θα βρω τον Ken μου – ψάχνω για ένα ψηλό, σούπερ καυτό, στρέιτ μυώδη άντρα, μου αρέσουν τα τατουάζ και τα όμορφα αγόρια που μοιάζουν με τον Ken».

Το σύνδρομο της Barbie είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για μια κατάσταση όπου οι άνθρωποι περνούν από δραστικά μέτρα μόνο για να μοιάζουν με την εικονική κούκλα.


Αυτό το σύνδρομο περιλαμβάνει το χειρουργικό μαχαίρι, στο σημείο όπου χρειάζεται να αφαιρεθούν κάποια πλευρά ή κόκαλα για να επιτευχθεί η τέλεια εμφάνιση της κούκλας Barbie.


via http://ift.tt/2hZfiEk

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.