Επαγγελματίας οδηγός πάρκαρε... στο πεζοφάναρο - ΦΩΤΟ αναγνώστη


Ένα ακόμη περιστατικό παραβατικότητας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κατήγγειλε αναγνώστης του enikos.gr. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ένας επαγγελματίας οδηγός φορτηγού, έχει σταθμεύσει το όχημα ακριβώς πάνω στο σημείο που βρίσκεται το πεζοφάναρο, σε δρόμο στο Ίλιον, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η κίνηση των πεζών.

Σημειώνεται δε, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη δίπλα σε σχολείο, και θα υπήρχε μεγάλος κίνδυνος αν εκείνη τη στιγμή κινούνταν στο σημείο παιδιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2hakxQY

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.