Ομολογία πρόωρων εθνικών εκλογών η μετάθεση αυτοδιοικητικών εκλογών το Φθινόπωρο του 2019


Τo ενδεχόμενο μετάθεσης των αυτοδιοικητικών εκλογών από τον Μάιο του 2019 για το φθινόπωρο του ίδιου έτους, εξετάζει η κυβέρνηση, για να αποσυσχετισθούν από τις ευρωεκλογές.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του σε Σαββατιάτικη εφημερίδα, δήλωσε, πως «σκεφτόμαστε την αποσυσχέτιση των αυτοδιοικητικών εκλογών από τις ευρωεκλογές. Κάτι τέτοιο, εάν τελικώς επιλεγεί, θα οδηγήσει στη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών για λίγους μήνες». Πρόσθεσε, πως η ημερολογιακή ταύτιση των δύο αυτών εκλογών «αλλοιώνει τον χαρακτήρα τους».

Βέβαια ο απρόσεκτος Σκουρλέτης δεν σκέφθηκε ότι το Φθινόπωρο του 2019 είναι κανονικά οι εθνικές εκλογές, για τις οποίες Τσίπρας και λοιποί επιμένουν σήμερα ότι θα γίνουν τότε!

Δηλαδή οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα αλλοιωνόντουσαν ως προς τον χαρακτήρα τους αν γινόντουσαν μαζί τις εθνικές εκλογές;;;;

Ή μήπως στην κυβέρνηση έχουν αποφασίσει ήδη ότι μέχρι το 2018 (και πριν την λήξη του προγράμματος) θα πάνε σε εκλογές για να γλιτώσουν το κόστος ενός νέου προγράμματος;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.