Ο Άσαντ είπε ότι Trump έχει «καταπιεί» την πλειοψηφία των προεκλογικών του υποσχέσεων (video)

ΜΟΣΧΑ, 3 Ιουνίου – RIA Novosti. Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ δήλωσε ότι ο ηγέτης των ΗΠΑ Donald Trump «κατάπιε» το μεγαλύτερο μέρος των υποσχέσεων που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του  εκστρατείας.

« Η Εκλογή του  Trump αποδείχθηκε και πάλι σε εμάς μετά την εκλογή του ότι ο πρόεδρος είναι μόνο ο εκτελεστής των αποφάσεων , δεν είναι αυτός που παίρνει αποφάσεις,  ο Trump έχει καταπιεί τις περισσότερες  από υποσχέσεις και τα λόγια που υποστήριξε έντονα  κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του  εκστρατείας.», – δήλωσε ο Άσαντ σε συνέντευξή του στην  τηλεόραση Wion, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν  στη σελίδα της τηλεόρασης στο Twitter.


Άσαντ είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ «παρουσίασε  τις υποσχέσεις του με διαφορά  180 μοιρών», χωρίς να εξηγήσει  ποιες συγκεκριμένες υποσχέσεις δεν εκπληρωσε ο  Trump. Στην   ρητορική εκστρατείας του  Trump τουλάχιστον μια  από τις προτεραιότητες αναφερόταν  στην καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης ισλαμικό κράτος (ISIS) οργάνωση απαγορευμένη στην Ρωσική Ομοσπονδία » [1] *.

* Τρομοκρατική οργάνωση απαγορεύτηκε στη Ρωσία.

Εξέλιξη της κατάστασης – σε ένα ειδικό πρόγραμμα του RIA Novosti «Ο πόλεμος στη Συρία [2]» >>

References [ βιβλιογραφικές αναφορές]

  1.  «Исламское государство»
       ( http://ift.tt/1RNHOTf )
  2.  Война в Сирии
       ( http://ria.ru/syria/ )

https://ria.ru

tokoutsavaki

The post Ο Άσαντ είπε ότι Trump έχει «καταπιεί» την πλειοψηφία των προεκλογικών του υποσχέσεων (video) appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.