Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ εκπροσωπεί τη Χ.Α. με αστυνομική στολή...Ο Γιώργος Σπυρόπουλος είναι περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη και παράλληλα αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ.

Το facebook του είναι γεμάτο με ποστ μίσος, ρατσισμού και ξενοφοβίας, κηρύττει το μίσος στους πρόσφυγες, χαρακτηρίζοντάς τους «ισλαμοτζιχαντιστές», στοχοποιεί αριστερούς πολίτες και το αποκορύφωμα είναι ότι απειλεί με την «αντεπίθεση» της ΧΑ.

Όλα αυτά τα κάνει δημόσια, ενώ στις φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ποζάρει με την αστυνομική του στολή.

Δεν περιορίζεται εκεί όμως, καθώς την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε στην τελετή μεταφοράς των οστών του κρητικού Μανούσου Τριανταφυλλίδη, που ήταν αγνοούμενος στην Κύπρο από το 1974.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο χρυσαυγίτης περιφερειακός σύμβουλος πήγε στην είσοδο της εκκλησίας όπου θα γινόταν η εξόδιος ακολουθία, κατέθεσε ανθοδέσμη και στη συνέχεια αποχώρησε. Όλα αυτά τα έκανε φορώντας την αστυνομική του στολή.

Όταν οι χωριανοί αντιλήφθηκαν ότι η ανθοδέσμη ήταν της ΧΑ, την γύρισαν ανάποδα, σε ένδειξη απαξίωσης, όπως λένε. Και όταν μεταφέρονταν στο μνημείο τα στέφανα, η ανθοδέσμη της ΧΑ δεν μεταφέρθηκε...

altsantiri.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.