Πάγκαλος: Ειμαι φανατικός εχθρός του Τσίπρα


Με το γνωστό του ύφος, και εμμένωντας σε προσωπικές επιθέσεις αποφεύγοντας τον πολιτικό σχολιασμό (σ.σ αυτός τον έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια), ο Θεώδωρος Πάγκαλος δήλωσε «φανατικά εχθρός» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «τρομοκρατεί» τους βουλευτές ώστε να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αγενή, εμπαθή, ιδιοτελή και ανυπόληπτο», ενώ έκανε λόγο για «προεκλογική προπαγάνδα αισχίστου είδους».

«Δεν μπόρεσε να απαντήσει ο κ. Τσίπρας σε καμία ερώτηση, τι θα κάνει την επομένη των εκλογών, εάν είναι πρωθυπουργός. Να μας πει τι θα κάνει. Να μας πει ποιο είναι το plan A, B και C», παρατήρησε.

«Είπε ότι υπάρχουν 24 ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά δεν μπορούν να είναι εξ ορισμού αποστάτες, διότι πρέπει να αποστατήσουν από κάπου», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος, καταλογίζοντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «τρομοκρατεί το Κοινοβούλιο και απαξιεί τους συναδέλφους του στη Βουλή, για να μην τολμήσει κανείς να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.