Λοβέρδος: Είναι πάνω από 4 οι παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί! - Θα τους διώξω και ας πάνε και στον Πάπα της Ρώμης


- Μέσα στην ημέρα θα έχει στα χέρια του τα ονόματα των παιδόφιλων εκπαιδευτικών
- Ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης ενημέρωσε τον κ. Λοβέρδο ότι οι παιδόφιλοι συνολικά είναι περίπου χίλιοι
- Αμετακίνητος ο υπουργός Παιδείας: Ας προσφύγουν όπου θέλουν, από το εκπαιδευτικό σύστημα θα φύγουν!Σε νέες αποκαλύψεις προέβη σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι τελικά οι παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί δεν είναι μόνο τέσσερις αλλά περισσότεροι και δεσμεύθηκε ότι θα εκδιωχθούν από το εκπαιδευτικό σύστημα.

«Ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης πριν 3 μέρες ήρθε στο υπουργείο και ανέπτυξε λεπτομέρειες σχετικά με την δράση αυτή. 'Εδωσε τον αριθμό των παιδόφιλων, είναι κοντά στους χίλιους, μας είπε ότι τους ξέρει όλους, μας είπε ότι όλοι έχουν συλληφθεί και μας έδωσε την πληροφορία ότι κάποιοι από αυτούς είναι και μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα ακόμα», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Και συνέχισε: «Εκανα αίτημα να μου αποσταλούν τα ονόματα και επικοινώνησα και με την αρμόδια εισαγγελέα και θα τα έχω μέσα στην ημέρα. Όλοι αυτοί όσοι και να είναι όπου και να είναι θα τεθούν αμέσως εκτός εκπαιδευτικού συστήματος. Και όπως είπα στην Βουλή, μπορούν να πάνε οπουδήποτε μπορούν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη μπορούν να πάνε και στον Πάπα της Ρώμης αλλά μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα δεν θα είναι!»

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Λοβέρδος ενημέρωσε την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων ότι θέτει εκτός υπηρεσίας τέσσερις εκπαιδευτικούς (τρεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κι ένας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) που ελέγχονται για εγκλήματα παιδοφιλίας.
Όπως είπε, μόλις του γνωστοποιηθούν τα ονόματα αμέσως θα τους θέσει με δική του ευθύνη εκτός της εκπαιδευτικής κοινότητας ανεξαρτήτως της όποιας απόφασης των υπηρεσιακών συμβουλίων.

[newsit.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.