Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση κώλou

Αυξημένη είναι φέτος η ζήτηση για λεύκανση πρωκτoύ, συγκριτικά με πέρυσι, καθώς σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία οι γυναίκες «νιώθουν πλέον έντονη την πίεση να μοιάζουν με πορνοστάρ».

Η τάση άρχισε να εξαπλώνεται όταν διάφορες διάσημες γυναίκες, ανάμεσά τους οι Sophie Kasaeit, Charlotte Crosby και Kourtney Kardashian, αποκάλυψαν πως έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση. Η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε σε κάποιο κέντρο αισθητικής, με τεχνικές όπως η θεραπεία με λέιζερ, είτε μέσω ειδικών σκευασμάτων που μπορεί κανείς να εφαρμόσει μόνος του στο σπίτι.


Τον περασμένο Απρίλιο η Marnie Simpson έκανε λεύκανση πρωκτoύ on camera στην συμπαίκτριά της Sophie Kasaei στο ριάλιτι Geordie Shore.

Αν και στο παρελθόν η λεύκανση πρωκτoύ ήταν σε μεγάλο βαθμό συνυφασμένη με άτομα που εργάζονταν στη βιομηχανία του πορνό, τον περασμένο Απρίλιο η Marnie Simpson την έκανε on camera στην συμπαίκτριά της Sophie Kasaei στο ριάλιτι Geordie Shore, κάτι που φαίνεται πως «απενοχοποίησε» αρκετά τη διαδικασία στα μάτια του κοινού. Η Kourtney Kardashian έχει επίσης παραδεχθεί στο παρελθόν πως έχει κάνει λεύκανση πρωκτoύ.Σύμφωνα με μεγάλη κλινική αισθητικής με έδρα το Λονδίνο, η λεύκανση πρωκτoύ στις γυναίκες έχει σημειώσει σημαντική αύξηση το τελευταίο διάστημα, ενώ πολλοί είναι πλέον και οι άντρες που την επιλέγουν. «Τον τελευταίο χρόνο παρατηρήσαμε αύξηση κατά 23%. Πιο δημοφιλής όλων είναι η θεραπεία με λέιζερ, την οποία προτιμά το 95% των ασθενών, με τους υπολοίπους να επιλέγουν τις αντίστοιχες κρέμες.

Κυρίως την επιζητούν γυναίκες αλλά έχουμε και μερικούς άντρες που έρχονται για λεύκανση πρωκτoύ. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, έχουμε από νεαρές γυναίκες μέχρι πιο ηλικιωμένες. Πιστεύω πως οι γυναίκες πιέζονται από τους συντρόφους τους να μοιάζουν με τις ενήλικες πορνοστάρ που βλέπουν», εξηγεί ο Sheri Johnson, διευθυντής της κλινικής HB Health στο Νάιτσμπριτζ.


via http://ift.tt/2A8J1GN

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.