Χειροπέδες σε τρεις Αλβανούς που είχαν κρύψει 230 κιλά χασίς σε δάσος στο Πωγώνι Ιωαννίνων (Photos)

Άλλον τρόπο διάλεξαν για να μεταφέρουν τη μεγάλη ποσότητα χασίς που είχαν εισάγει από την πατρίδα τους τρεις νεαροί Αλβανοί, βλέποντας ότι τα μεγάλα φορτία εντοπίζονται από τις ελληνικές αρχές. Την έκρυψαν σε ένα δάσος, με σκοπό να τη μεταφέρουν λίγη- λίγη στον τελικό της προορισμό.

Και αυτή η μέθοδος, όμως, αποδείχθηκε αναποτελεσματική γιατί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας εντόπισαν την «καβάντζα» στην οποία έκρυβαν τα ναρκωτικά στη δασική περιοχή του Βασιλικού Πωγωνίου και καραδοκούσαν κρυμμένοι.

Όταν, το μεσημέρι της Τρίτης, εμφανίστηκαν οι αλλοδαποί ηλικίας 32, 31 και 22 χρόνων για να παραλάβουν μέρος τους φορτίου, βρέθηκαν ξαφνικά με χειροπέδες.

Στην αυτοσχέδια κρύπτη κατασχέθηκαν πλήθος δέματα που περιείχαν συνολικά 229 κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αλβανικής προέλευσης. Οι τρεις δράστες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

The post Χειροπέδες σε τρεις Αλβανούς που είχαν κρύψει 230 κιλά χασίς σε δάσος στο Πωγώνι Ιωαννίνων (Photos) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2BMmRqO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.