10 τρομακτικά νέα είδη ζώων που οι επιστήμονες προβλέπουν ότι θα εμφανιστούν στο μέλλον

Ο πλανήτης μας είναι ένα μοναδικό οικοσύστημα που αποτελείται από εκατοντάδες είδη φυτών και ζώων. Πάντα εξελίσσεται και ποτέ δεν μένει ο ίδιος. 
Αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον και να σας δείξουμε τι είδη ζώων μπορεί να κατοικούν τον πλανήτη μας μετά από μερικές χιλίαδες χρόνια. Εκτός από αυτό, σας δείχνουμε και πώς μπορεί να εξελιχτεί ο άνθρωπος.
Ρίξτε μια ματιά:
10. Night Stalker
Το Manambulus perhorridus ή night stalker, είναι μια τεράστια νυχτερίδα που περπατάει στα δυο πόδια. Όπως οι νυχτερίδες, χρησιμοποιεί τον ηχοεντοπισμό για να κυνηγάει και τα αυτιά και η μύτη του έχουν ατροφήσει.
9. Necropteryx
Φανταστείτε ένα πλάσμα ύψους 2 μέτρων. Είναι μια μίξη πουλιών, αρπακτικών και όρνεων. Τρώει τα κόκαλα των νεκρών και έτσι εξηγείται το δυνατό του ράμφος. Είναι πολύ καλό στο περπάτημα και γεννάει μέχρι και 3 αβγά στα κουφάρια των νεκρών ζώων που τα χρησιμοποιεί ως φωλιές.
8. Parashrew
Το Pennatacaudus volitarius ή parashrews είναι μικροσκοπικό θηλαστικό που ζει σε ορεινές περιοχές. Η ουρά που έχει μοιάζει με ομπρέλα και χρησιμοποιείται από τα μικρά όταν θέλουν να φύγουν από την φωλιά των γονιών τους.
7. Leaping Devil
Ο Daemonops rotundus ή leaping devil είναι ένα μικρό αρπακτικό που κυνηγάει μαρμότσες της ερήμου.
6. Deathgleaner
Αυτό το φοβερό αρπακτικό που θυμίζει νυχτερίδα έχει άνοιγμα φτερών 1,3 μέτρα και τρέφεται με ζωντανά θηράματα και κουφάρια. Ένα χαρακτηριστικό του είναι πως κινείται μόνο την μέρα. Περιμένει να βγει ο ήλιος για να ζεσταθεί η γη και χρησιμοποιεί τα αέρια ρεύματα για να ταξιδεύει μεγάλες αποστάσεις.
5. Pamthret
Το Vulpemusetla acer ή pamthret, είναι ένα μεγάλο αρπακτικό που έχει ουρά που φτάνει τα 2 μέτρα. Ένας από τους λόγους που είναι καλό στην επιβίωση είναι το μέγεθός του. Μπορεί να τρέχει εύκολα στο γρασίδι και να επιτεθεί οποιοδήποτε θήραμα.
4. Terabyte
Τα Terabytes θα είναι ένα νέο είδος εντόμων το έτος 200 εκατομμύρια μΧ που θα τρέφεται με φύκια. Το μεγάλο τους κεφάλι θα παράγει χημικά για να απωθεί τους εχθρούς του ή για να κυνηγάει. Οι τερμίτες πάντα χρησιμοποιούσαν αυτήν την τεχνική αλλά τότε, το όπλο τους θα είναι ακόμα περισσότερο εξελιγμένο.
3. Wakka
Το Anabracchium struthioforme ή wakka,είναι ένα τεράστιο πλάσμα που θα μοιάζει με στρουθοκάμηλο και θα τρέφεται με γρασίδι.
2. Reedstilt
Το Harundopes virgatus ή reedstilt θα έχει το μέγεθος δεινοσαύρου. Θα ζει στις όχθες ποταμών και θα τρέφεται με ψάρια. Θα είναι το μόνο θηλαστικό που θα έχει 15 σπονδύλους στον λαιμό ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν 7.
1. Neocidaris schwarzenheggeri
Ένα αρπακτικό πλάσμα που εξελίχτηκε από αστερίες και αχινούς και έχει 50 εκατοστά ύψος και 100 εκατοστά διάμετρο.
Ανθρώπινο είδος
Επιστήμονες εικάζουν πως δεν θα έχει καθόλου μαλλιά. Πιθανώς να έχει πιο αδύναμα και μακρυά άκρα και θα είναι ψηλότερος. Τα πόδια πιθανώς να χάσουν μερικά δάχτυλα αφού δεν θα τα χρειάζεται για να ισορροπεί.
Πιθανώς να υπάρχει και άλλος τρόπος αναπαραγωγής και έτσι οι άνθρωποι να μην έχουν αφαλό, αφού θα είναι κατασκευασμένοι με γενετική μηχανική και τρισδιάστατη εκτύπωση.


via http://ift.tt/2jbMw4L

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.