Ξαναχτύπησαν οι… vegan αναρχικοί – Στο στόχαστρο κρεοπωλεία και pet shop σε Πέραμα και Κερατσίνι

Ομάδα αναρχικών έβαψε με σπρέι τις προσόψεις κρεοπωλείων και pet shop, στις περιοχές του Περάματος και του Κερατσινίου, τα ξημερώματα της Παρασκευής στις περιοχές του Περάματος και του Κερατσινίου.

Την ευθύνη ανέλαβε με ανάρτηση που υπογράφει στην ιστοσελίδα του Indymedia η ομάδα “Αντισπισιστριες/Αντισπισιστες Αναρχικές/Αναρχικοί”, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα καταστήματα.

 

«Ξημερώματα Παρασκευής 03/11 βαψαμε με σπρέι κρεοπωλεία και pet shops στις περιοχές του Περάματος και του Κερατσινίου στα πλαίσια της διεθνούς εβδομάδας αντισπισιστικων δράσεων 30/10 – 05/11. Μπροστά στην κανονικοποιημενη χυδαιότητα που βρίσκεται πίσω από το εμπόριο ζωντανών και δολοφονημένων ζώων για κάθε χρήση, από την αναπαραγωγή γευστικών συνηθειών μέχρι την χρήση τους ως αξεσουάρ που αγοράζονται και πωλούνται, η πράξη μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας συμβολισμός αλλά και μια προειδοποίηση ότι πλέον οι μετέχοντες σε αυτή την καθιερωμένη καταπιεστική συνθήκη, δεν θα βρίσκονται έξω από το στόχαστρο μας.

Στηρίζουμε και καλούμε στην πορεία του Σαββάτου, 04/11 στην Ομόνοια, στις 13:30.

Αντισπισιστριες/Αντισπισιστες

Αναρχικές/Αναρχικοί» γράφουν στο κείμενο ανάληψης της ευθύνης.

The post Ξαναχτύπησαν οι… vegan αναρχικοί – Στο στόχαστρο κρεοπωλεία και pet shop σε Πέραμα και Κερατσίνι appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zdH4Fn

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.