Νέες αιχμές Φίλη κατά Καμμένου: Πολλές φορές προτρέχει, όπως με τα αεροσκάφη F-35

Νέα πυρά εναντίον του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε την Πέμπτη ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στο RADIO247.gr ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι δεν είχε προηγηθεί αναλυτική συζήτηση για τα F16 με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν πολλοί από τα όσα είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και συμπλήρωσε ότι ο Πάνος Καμένος έχει δώσει διαφορετικές απαντήσεις ως προ το κόστος της αναβάθμισης των αεροσκαφών. Ακόμη, σημείωσε ότι αν και εντός των καθηκόντων του, πολλές φορές προτρέχει, όπως το έκανε με το άνοιγμα της συζήτησης για τα αεροσκάφη F35. 

Ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισε πολύ θετική την τελική επιλογή του πρωθυπουργού να κόψει τα Α/Ω, ενώ -εμμέσως- υποστήριξε ότι υπάρχει θέμα με τη συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος, χωρίς όπως να επιμερίσει σε κάποιον προσωπικά την ευθύνη.

Εκτίμησε ότι ναι μεν κλείνει η αξιολόγηση και αυτό είναι θετικό, εξέφρασε όμως το φόβο ότι μετά τα Χριστούγεννα οι δανειστές θα επανέλθουν ζητώντας ιδιωτικοποιήσει σε νερό και ενέργεια.  

The post Νέες αιχμές Φίλη κατά Καμμένου: Πολλές φορές προτρέχει, όπως με τα αεροσκάφη F-35 appeared first on Think News.via http://ift.tt/2iTj46f

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.