Αγωγή Θεοδωράκη κατά Καμμένου: «Ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει»

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε βάρος του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου προανήγγειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως «ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει».

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ανέφερε ότι «ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι».

«Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε:

«Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αγωγή κατά «του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα».

«Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον – άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού κατά τη διάρκεια debate των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο κ. Καμμένος ανέφερε μέσω Twitter: «Ο Θοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους – εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».

The post Αγωγή Θεοδωράκη κατά Καμμένου: «Ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει» appeared first on Think News.via http://ift.tt/2AsdZWY

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.