Συγκλονίζει η αδερφή της Δώρας: Σε έντυσα νυφούλα και σε έθαψα...

Τρομερές διαστάσεις έχει πάρει η άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη από τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη καθώς χθες, Παρασκευή (10/11) σημειώθηκαν άγρια επεισόδια έξω από την Ευελπίδων με θύματα τόσο τον δράστη της δολοφονίας όσο και δικηγόρο του.

Μετά τα επεισόδια, η αδερφή της Δώρας Ζέμπερη συγκλονίζει στο μήνυμα της αποχαιρετώντας την αδικοχαμένη αδερφή της.

«Αγγελούδι μου, ηρωίδα μου σε έντυσα νυφούλα και σε έθαψα… Δεν θα ξαναδώ τα μεγάλα όμορφα μάτια σου, ούτε τα μακριά σου μαύρα μαλλιά… Μου λείπεις και ακόμα σε περιμένω να γυρίσεις σπίτι μας αθώο μου αγγελούδι για εμάς είσαι ΑΘΑΝΑΤΗ», γράφει στο μήνυμά της.Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του δολοφόνου της

Παραιτείται από την υπεράσπιση του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη ο δικηγόρος Νίκος Λουκόπουλος.

Στην ανακοίνωσή με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του στα ΜΜΕ ο δικηγόρος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

Ο κ. Λουκόπουλος επισημαίνει πως από την πρώτη στιγμή σκοπός του δεν ήταν να δικαιολογήσει μια «ειδεχθή εγκληματική συμπεριφορά», αλλά να καταδείξει τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες τελέστηκαν οι αξιόποινες πράξεις, και εξηγεί ότι «ο κατηγορούμενος επέλεξε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή με τον τρόπο που πίστευε ο ίδιος και δίχως να λάβει καθόλου υπόψη του τη νομική μου συμβουλή».

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο δικηγόρος του δολοφόνου ξυλοκοπήθηκε από το αγανακτισμένο πλήθος κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.


via http://ift.tt/2zOXnvt

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.