Νεαρό κορίτσι πεθαίνει από λευχαιμία και η μητέρα του ξεσπάσει σε λυγμούς μόλις βλέπει το φέρετρο του παιδιού της

Η Laura Hillier από το Οντάριο του Καναδά διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία στην ηλικία των 13 ετών. Μετά από επιθετική αγωγή, ο καρκίνος ήταν σε ύφεση για τέσσερα χρόνια. Αλλά μετά από αυτό το διάστημα, ο καρκίνος επέστρεψε.

Ήταν στη λίστα για θεραπεία με τη χρήση βλαστικών κυττάρων και βρέθηκε δωρητής, όμως δεν πρόλαβε να κάνει τη θεραπεία που τόσο χρειαζόταν και, δυστυχώς, πέθανε στις 16 Ιανουαρίου του 2016. Η Laura ήταν μόλις 18 ετών.

“Αγωνίστηκε γενναία και σίγουρα θα ήσασταν πολύ υπερήφανοι γι’ αυτήν. Η στάση της, το θάρρος της, η δύναμή της και το καθαρό της πνεύμα έλαμπαν μέχρι το τέλος,” έγραψαν οι γονείς της σε μία αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στην σελίδα Hope for Laura στο Facebook.


Η οικογένεια και οι φίλοι της Laura αποφάσισαν να μετατρέψουν το φέρετρό της σε καμβά για να την αποχαιρετήσουν.

Ήταν σε θέση να εκφράσουν τα συναισθήματά τους γράφοντας αφιερώματα, χρησιμοποιώντας χρωματιστούς μαρκαδόρους, ειδικά το αγαπημένο χρώμα της Laura, το μοβ, και σύντομα το λευκό φέρετρο είχε μια διαφορετική εμφάνιση, ήταν καλυμμένο με στιχάκια και αγαπημένα λόγια των φίλων της.


Η Laura ήταν ένα ευγενικό και καλό κορίτσι που αγαπούσε το θέατρο και τη μουσική.


Τίποτα στη ζωή μας δεν είναι δεδομένο, αφού μπορούν όλα να αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή. Γι’ αυτό πρέπει δείχνουμε στους δικούς μας ανθρώπους ότι τους αγαπάμε με κάθε ευκαιρία.


via http://ift.tt/2z1W3VM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.