Η Βίκυ Σταμάτη χωρίζει τον Τζοχατζόπουλο: Καταδικάστηκα άδικα, για το επώνυμό του – Ράκος ο Άκης όταν το έμαθε στο δικαστήριο!

Την απόφαση της να πάρει διαζύγιο από τον  Άκη Τσοχατζόπουλο  ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη,  δύο ημέρες μετά την εκ νέου καταδίκη της από την Εφετείο για την υπόθεση των εξοπλισμών και την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει στην φυλακή.

Στην ανακοίνωση του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού η κυρία Σταμάτη επικαλείται την απόφασή της για το παιδί της.

Κάνει λόγο για «ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα στον οποίο ευλογημένος, λατρεύω, σέβομαι, θαυμάζα και θα θαυμάσω».

Τόνισε ότι καταδικάστηκε άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη «μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου» Τσοχατζόπουλου »».

«Υψώνω το πρόστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολοκλήρωσε να κάνουμε» καταλήγει ο Βίκυ Στάματι. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγόρου της κυρίας Σταμάτη έχει ως εξής:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου« Τσοχατζόπουλου ». Από τα βάθη της ψυχής μου σπάραζω αλλά το ιστό της οικογένειάς μου έχει πλέον διαγραφεί και ως εκ τούτου έχει την ηθική υποχρέωση έναντι του μοναδικού μας παιδιού να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας με τον άνθρωπο που αγαπούσα, λατρεύω, σέβομαι, θαυμάζα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου επιβάλλει την παρατήρηση της ψυχής του ανδρικού παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όπως αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το πρόστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και όλη μας την εκτέλεση ». 

Η ποινή εκτελέστηκε. Το παραπάνω δελτίο Τύπου δόθηκε στην δικηγορική εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ από την κ. Βίκυ Σταματή να αποσταλεί ενώ συγχρόνως στην εν λόγω εταιρεία δόθηκε εντολή από την κ. Βίκυ Σταμάτη για τη διαχείριση της υποθέσεως διαζυγίου της ίδιας.


Ράκος ο Ακής – Ενημερώστε στο δικαστήριο ότι η Βίκυ ζητάει διαζύγιο

Η είδηση ​​ότι η Βίκυ Σταμάτη ζητά διαζύγιο από τον Ακά Τσοχατζόπουλο. έπεσε ως κεραυνός στο παράθυρο στο δικαστήριο.

Ο πρώην υπουργός έγραψε στην Εφετείο την ανακοίνωση του Βίκυ Στάματι και έπαθε λογικά σοκ.

Εμφανώς αναστατωμένος, βγήκε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο φωνάζοντας. Για περίπου μία ώρα έμεινε μόνος του στο χωλ για να χαλαρώσει.

Κρατούσε το κεφάλι του και είδε τους μάρτυρες που είδαν να δακρύζουν. Στο πλευρό του πήγε λίγο αργότερα ο γιος του Αλέξανδρου.

Η «γαλλική» ευγένεια της Βίκυς Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους 

Στο Εφετείο οδηγείται το μεσημέρι της Τετάρτης  η Βίκυ Σταμάτη. Αποχωρώντας από το σπίτι της στο Χαλάνδρι, η κυρία Σταμάτη φρόντισε να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ανυπομονώντας για μια δήλωσή της. Πώς αντέδρασε όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους φωτορεοπόρτερς να την απαθανατίζουν; Δεν φώναξε αλλά προέβη σε μια επίδειξη υψηλής «γαλατικής» ευγένειας, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο!

Η Βίκυ Σταμάτη στέλνει… την αγάπη της στους δημοσιογράφους 


Λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης άντρες της ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι. 

Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου ανέβηκε γυναίκα αστυνομικός με πολιτικά, προκειμένου να συνοδεύσει την κυρία Σταμάτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αρνήθηκε να ανοίξει το παράθυρο στους αστυνομικούς αν δεν απομακρυνόταν πρώτα οι δημοσιογράφοι που περίμεναν κάτω από την πολυκατοικία της. 

Όταν οι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν, η ίδια, συνοδευόμενη από τους αστυνομικούς, κατέβηκε από το διαμέρισμα της και αφού έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τους δημοσιογράφους μπήκε στο όχημα που περίμενε. Μια χειρονομία που σίγουρα δεν αρμόζει στην εικόνα και το προφίλ της κυρίας Σταμάτη, μέχρι σήμερα …

The post Η Βίκυ Σταμάτη χωρίζει τον Τζοχατζόπουλο: Καταδικάστηκα άδικα, για το επώνυμό του – Ράκος ο Άκης όταν το έμαθε στο δικαστήριο! appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zYiaZr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.