Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψής του, μετά την απόδρασή του από τις φυλακές Κασσάνδρας.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του, υποστήριξε ότι η εντολή που έλαβε αυτός και οι συνεργοί του ήταν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο και όχι να τον σκοτώσουν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο συνεχίζεται, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ίσως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Η Αστυνομία έδωσε σήμερα τα στοιχεία του συλληφθέντα καθώς και του καταζητούμενου συνεργού του στη δημοσιότητα, μαζί με τις φωτογραφίες τους, κατόπιν εντολής εισαγγελέως.

Ο συλληφθείς βάσει των εγγράφων που έφερε, είναι Ibrahim η Brahimaj ή Brahimas ή Kastriot (επώνυμο)  Lavdimir ή Mikela ή Ibrahim (όνομα) του Koron ή Courdreti και της Daladushe ή Talandousi ή Taradushe ή Henrime, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ηήτο 1991 στην Αλβανία.

IBRAHIM - BRAHIMAJ - BRAHIMAS - KASTRIOT - LAVDIMIR - MIKELA - IBRAHIM - δολοφονία - Ζαφειρόπουλος

IBRAHIM - BRAHIMAJ - BRAHIMAS - KASTRIOT - LAVDIMIR - MIKELA - IBRAHIM - δολοφονία - Ζαφειρόπουλος

Ο συνεργός του που αναζητείται είναι ο και Mata (επ.)  Aleksandros ή Eno ή Aleksandro (ον.) του Πετράκη η Petrakhs η Petraq και της Βασιλικής ή Basilikh ή Vasiliki , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.

MATA - ALEKSANDROS - ENO - ALEKSANDRO - δολοφονία Ζαφειρόπουλος

Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει και τους τρεις ηθικούς αυτουργούς. Όλοι τους είναι έγκλειστοι των φυλακών και έχουν απασχολήσει τις αρχές για σωρεία παραβάσεων και απόπειρα ανθρωποκτονίας δικηγόρου στην Πεντέλη.

32χρονος - δράστης - δολοφονία - Ζαφειρόπουλος - εισαγγελέας

32χρονος - δράστης - δολοφονία - Ζαφειρόπουλος - εισαγγελέας

Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου ζητούσαν από έγκλειστο των φυλακών Κορυδαλλού, και γνωστό επιχειρηματία, 5 εκατ. ευρώ, όπως ισχυρίζονται, για να αλλάξουν την κατάθεσή τους σχετικά με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Πεντέλη.

32χρονος - δράστης - δολοφονία - Ζαφειρόπουλος - εισαγγελέας

Επειδή δεν μπορούσαν να τον πιέσουν μέσα στις φυλακές «νοίκιασαν» δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, προκειμένου να πιέσουν τον επιχειρηματία μέσω του δικηγόρου του, ο οποίος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Όπως υποστηρίζουν, τους έδωσαν εντολή να πάνε στο γραφείο του και να τον εκβιάσουν για να στείλει το μήνυμα στον πελάτη του.

Η αμοιβή που έταξαν στον 32χρονο και σε άλλο ένα άτομο που αναζητείται ήταν 3.000 ευρώ.

The post Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου appeared first on Think News.via http://ift.tt/2A7PBcJ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.