Φρίκη: Βίαζε την κόρη του από τα τέσσερά της - «Καλύτερα εγώ παρά ένας ξένος»

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του πατέρα της έζησε ένα κοριτσάκι - Τη βίαζε από τα τέσσερα μέχρι τα δέκα της χρόνια - Της είχε πει «καλύτερα εγώ παρά ένας ξένος»

Στα 40 της χρόνια σήμερα η Cordelia Donald μίλησε για τη φριχτή κακοποίηση που έζησε.
Όταν η μητέρα της ανακάλυψε την κακοποίηση πήγε στην εκκλησία που εργαζόταν ο άντρας της,

George Donald ως εθελοντής. Εκεί της είπαν ότι ηταν εναντίον της εκκλησιαστικής πολιτικής να οδηγήσουν έναν χριστιανό αδερφό ενώπιον δικαστή ή της αστυνομίας, όπως μεταδίδει η Mirror.

Την περασμένη εβδομάδα ο George Donald, που ζούσε στη Νότια Αφρική, καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλακή για τα όσα έκανε στην κόρη του και άλλα πέντε γι' αυτά που έκανε σε ένα 10χρονο κορίτσι τη δεκαετία του 1980. Αρνούνταν για χρόνια τις κατηγορίες αλλά τελικά παραδέχτηκε την ενοχή του στο περιφερειακό δικαστήριο της Πρετόρια. Μάλιστα, είπε στην κόρη του ότι λυπάται.

«Δεν ήταν πατέρας. Ήταν ένα τέρας που ζούσε στο σπίτι μου, παραμόνευε στις γωνιές και έπαιρνε αυτό που πίστευε ότι ήταν σωστό για εκείνον. Κανένα παιδί δεν πρέπει να περάσει από αυτά τα βασανιστήρια», υπογράμμισε η Cordelia.

Αποφάσισε να μιλήσει για την εφιαλτική δοκιμασία της καθώς φοβάται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα που δεν τον έχουν καταγγείλει. Η οικογένειά της είχε μεταναστεύσει από τη Σκωτία στη Νότια Αφρική όταν η Cordelia ήταν 10 μηνών.

Οι επιθέσεις σταμάτησαν μόνο όταν η οικογένεια επέστρεψε στη Σκωτία όταν ήταν 13 ετών και χώρισαν οι γονείς της. 


via http://ift.tt/2AmYr9Q

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.