Τόσκας: Δεν θα ανεχτούμε από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο ζωές αστυνομικών και πολιτών

«Δεν θα ανεχτούμε από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών και πολιτών», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, από την Κρήτη όπου βρισκόταν και επιστρέφει εσπευσμένα, για το περιστατικό ρίψης πυροβολισμών στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Μεταξά.

«Γίνονται όλες οι αναγκαίες ενέργειες για να εντοπιστούν, τόσο οι δράστες όσο και όποιοι πιθανόν κρύβονται από πίσω», δήλωσε ο κ. Τόσκας και συμπλήρωσε: «Δεν θα ανεχτούμε από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων της αστυνομίας και των απλών πολιτών».

Λόγω της ένοπλης επίθεσης, επιστρέφουν εσπευσμένα στην Αθήνα με το αεροπλάνο των 21.30 απόψε, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί το απόγευμα στην Κρήτη για να παραστούν σε εκδήλωση της Αστυνομίας, αλλά όπως έγινε γνωστό το σοβαρό γεγονός που έγινε περίπου στις οκτώ παρά δέκα το βράδυ τους ανάγκασε να φύγουν.

The post Τόσκας: Δεν θα ανεχτούμε από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο ζωές αστυνομικών και πολιτών appeared first on Think News.via http://ift.tt/2izoOOM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.