Μάνδρα: Τραγικές εικόνες! Η ανάσυρση του νεκρού άνδρα από τις λάσπες και τα μπάζα

Στους 19 "εκτοξεύθηκαν" οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική - Αγωνία για τους τρεις που αγνοούνται - Θρήνος και στη Μάνδρα, καθώς εντοπίστηκε το πρωί ακόμη ένας νεκρός από την κακοκαιρία - Οι Αρχές προσπαθούσαν επί περίπου τρεις ώρες για να απεγκλωβίσουν τον αδικοχαμένο άντρα από τις λάσπες και τα μπάζα - Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν δυο ακόμη νεκροί να επιπλέουν στην θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες στη Δυτική Αττική μετά από την κακοκαιρία που έπληξε τις περιοχές Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Ελευσίνα. Σήμερα (18.11.2017) έσβησαν και οι τελευταίες ελπίδες για έναν εκ των αγνοουμένων καθώς εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου της Μάνδρας.

Ο νεκρός άντρας είχε καταπλακωθεί από σκουπίδια, μπάζα και λάσπη. Περίπου τρεις ώρες μετά οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την σορό του άτυχου άντρα. Οι εικόνες από το σημείο προκαλούν ανατριχίλα, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος χάθηκε τόσο άδικα… Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι νεκροί από την κακοκαιρία έχουν φτάσει τους 19.

Δείτε τις τραγικές εικόνες από το σημείο

ΜάνδραΜάνδραΜάνδρα


via http://ift.tt/2AajBIo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.