Δώρα Ζέμπερη: Η σπαρακτική φωνή της μητέρας – «Τα’ χω χαμένα, το μόνο που αξίζει στον δολοφόνο είναι ο θάνατος»

 Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης εφοριακού - "Ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου" - "Το μόνο που αξίζει στον δολοφόνο είναι ο θάνατος - Τι αποκαλύπτει για "Γολγοθά" που περνούσε η 32χρονη - "Της λέγαμε να μην πηγαίνει στον τάφο του φίλου της" - Καταγγέλει "κλίμα" ασυδοσίας στο Β' Νεκροταφείο - Δείτε σε βίντεο την συνέντευξη στην εκπομπή "Τατιάνα Live"

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται, όπως είναι αναμενόμενο, η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. Μιλώντας στην εκπομπή «Τατιάνα Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι «Ε», αποκάλυψε τόσο τον Γολγοθά που περνά η οικογένεια, όσο και πτυχές του χαρακτήρα της άτυχης 32χρονης.

Μιλώντας για την κόρη της, Δώρα Ζέμπερη, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ευαίσθητο, ευγενικό και με αυξημένο το αίσθημα της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

Η κ. Γεωργία ανέφερε χαρακτηριστικά πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έπεσε θύμα τέτοιας άγριας δολοφονίας, αφού όπως είπε «δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι»

«Αυτό το κάθαρμα σκότωσε το παιδί μου. Που ούτε με λουλούδι δεν το άγγιζες. Η ποινή που του αξίζει είναι ο θάνατος» είπε η άτυχη μητέρα.

Αυτό που του αξίζει είναι ο θάνατος

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποδοθεί η εσχάτη των ποινών. Το μόνο που του αξίζει είναι ο θάνατος» τόνισε η κ. Γεωργία. «Ήταν ένα παιδί που μόνο καλό έκανε, ήμουν πολύ περήφανη. Ήταν πολύ χαμηλών τόνων, δεν ήθελε να δείχνεται» προσέθεσε.

«Ήταν ένα δώρο θεού για μένα. Όπως την έλεγαν Δώρα, ήταν ένα δώρο θεού για μένα»

Της λέγαμε να μην πηγαίνει στον τάφο

Η μητέρα της 32χρονης εφοριακού ανέφερε επίσης η οικογένεια είχε περάσει πολλά τελευταία. Η Δώρα επίσης είχε πληγωθεί πολύ από τον θάνατο του παιδικού της φίλου που σκοτώθηκε στην Πάτρα, και στον τάφο του οποίου είχε πάει το απόγευμα που δολοφονήθηκε.

«Ήταν ένα παιδί που στήριζε την Δώρα, ήταν φίλοι χρόνια. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν πέθανε. Της λέγαμε να μην πηγαίνει για να μην πληγώνεται, αλλά δε μπορούσαμε και να το απαγορεύσουμε. Γιατί κι εγώ πήγαινα στον τάφο του αδερφού μου».

«Είναι υπεύθυνοι όλοι στο νεκροταφείο»

«Ήταν κάτι σαν ησυχαστήριο γι αυτήν το να πηγαίνει εκεί με όσα έχουμε τραβήξει. Κι εγώ η ίδια πηγαίνω 30 χρόνια στα νεκροταφεία. Τελευταία είχα πάει και σε αυτό το νεκροταφείο. Τέτοια ασυδοσία δεν είχα ξαναδεί σε νεκροταφείο. Είναι υπεύθυνοι όλοι εκεί μέσα γι αυτό που συνέβη. Ζήτησε βοήθεια το παιδί και δεν το βοήθησε κανένας. αδιαφόρησα»

Επεισόδια στα Δικαστήρια – Γονείς και πολίτες θέλησαν να λιντσάρουν τον δράστη

Καρτέρι στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη έστησαν νωρίτερα έξω από το κτίριο 9 της οδού Ευελπίδων στα δικαστήρια, οι γονείς της 32χρονης εφοριακού.

Μόλις τον είδαν να βγαίνει συνοδεία αστυνομικών όρμησαν επάνω του μαζί με άλλους πολίτες και τον χτύπησαν!

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να πάρουν από τα χέρια του πατέρα και της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη τον 58χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο!

Η μητέρα του θύματος φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο». Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα ο οποίος έλεγε συνεχώς «Αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».
Όταν κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν, οι γονείς της Δώρας, αλλά και πολίτες άρχισαν να χτυπούν το αυτοκίνητο της ασφάλειας, ενώ κάποιοι πετούσαν και μπουκάλια!

«Αλήτη! Δολοφόνε! Θα σε κάνουμε κομμάτια! Δεν θα ζήσεις!», φώναζε επίσης η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.


via http://ift.tt/2ztL3xo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.