Θ. Ρουσόπουλος: Ο "Βηματοδότης" στον οφθαλμίατρο…

 Διαψεύδει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος τα όσα έγραψε ο Βηματοδότης στην ηλεκτρονική εκδοση του "Βήματος" περί γεύματος στην «Κουκουβάγια» (δείτε ΕΔΩ) με Βαξεβάνη, Ματζουράνη κ.α.
«Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό «Βηματοδότη» (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους κκ Ματζουράνη και Μαντά καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος», επισημαίνει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Σε δήλωσή του (στο newpost) ο πρώην υπουργός σημειώνει πως «είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον..
  στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου. Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης δημοσίευσε ο Βηματοδότης και στις 30 Μαρτίου του 2015. Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν».
«Σημειώνω ότι ήδη από χθες, απέστειλα στον διευθυντή του Βήματος ηλεκτρονική επιστολή διάψευσης», καταλήγει ο Θ. Ρουσόπουλος.


via http://ift.tt/2hgc5QN

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.