Η Amazon ανακοίνωσε επίσημα πως θα κάνει τηλεοπτική σειρά τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Με πληροφορίες από Daily Mail Η Amazon Studios ανακοίνωσε πως αγόρασε τα παγκόσμια τηλεοπτικά δικαιώματα ώστε να γυρίσει τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» σε σειρά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η νέα τηλεοπτική σειρά θα περιλαμβάνει ιστορίες εν είδει prequel της «Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού» (του πρώτου έργου της τριλογίας), σημειώνοντας πως το σόου θα έχει και πολλά στοιχεία από το «The Hobbit» του J.R.R. Tolkien, αφού η ιστορία περιέχει πολλούς χαρακτήρες που μετά επανεμφανίζονται στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Η παραγωγή θα γίνει από την Amazon Studios σε συνεργασία με τις Tolkien Estate and Trust, HarperCollins και New Line Cinema. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης και την επιλογή ενός spinoff, που όπως εικάζουν οι θαυμαστές θα μπορούσε να περιέχει ιστορίες από το «The Silmarillion»- μια συλλογή παραμυθιών για τα χρόνια πριν τα «The Hobbit» και «Lord of the Rings». Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά ούτε ποιοι θα πρωταγωνιστούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για gandalf and doom lucifer fight
Σχετική εικόναΣχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για legolasΑποτέλεσμα εικόνας για elves the lord of the ringsΑποτέλεσμα εικόνας για elves the lord of the ringsΣχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για mordor the eyeΑποτέλεσμα εικόνας για smigol


via http://ift.tt/2hwAc1n

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.