Λάρισα: Ισοβίτης πήρε 6ήμερη άδεια και... εξαφανίστηκε!

Ο ισοβίτης πήρε 6ήμερη άδεια και τώρα η αστυνομία τον ψάχνει. Άφαντος ο 45χρονος...

Άφαντος είναι από χθες το μεσημέρι (20-11-2017) ο Σπύρος Στρατούλης, καθώς δεν επέστρεψε στις φυλακές Λάρισας. Ο 45χρονος ισοβίτης με βάση την 6ήμερη άδεια που είχε λάβει, έπρεπε χθες το μεσημέρι να επιστρέψει στις Φυλακές Λάρισας, κάτι που δεν έπραξε με αποτέλεσμα να αναζητείται πλέον από την ΕΛ.ΑΣ.

Στη διάρκεια της φυλάκισής του έχει αναπτύξει πολιτική δράση για τις συνθήκες κράτησης και κατά της ίδιας της συνθήκης του εγκλεισμού, με οργάνωση και έκφραση αλληλεγγύης μεταξύ των κρατουμένων. Μπήκε στις φυλακές για πρώτη φορά σε ηλικία 18 ετών για ανθρωποκτονία, ενώ αποφυλακίστηκε το 2015 για να συλληφθεί ξανά την περασμένη άνοιξη επειδή παραβίασε τους όρους αποφυλάκισης.

Έκανε διάρρηξη μόλις αφέθηκε ελεύθερος

Πρόκειται για γνωστό άτομο, εξαρτημένο, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές με παρόμοια αδικήματα, με την τελευταία φορά μάλιστα, μόλις πριν τρεις ημέρες, να συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω!

Αυτή τη φορά η σύλληψή του είχε πολύ περισσότερα κυνηγητό. Πολίτης εντόπισε τον διαρρήκτη την ώρα που έκανε διάρρηξη σε αυτοκίνητο στην οδό Καραϊσκάκη.

Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, με το δράστη να προσπαθεί να εξαφανισθεί μέσω των στενών της Παναγίας Δέσποινας. Τελικά μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να τον συλλάβουν κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου…


via http://ift.tt/2AiJ5TR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.