5+1 κόλπα για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά σε μόλις 1,5 μήνα χωρίς να σηκωθείτε από την καρέκλα σας!

Η δουλειά σε γραφείο έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, το να κάθεσαι για πολλές ώρες μπορεί να βλάψει την υγεία και το σώμα σου.
Μία έρευνα έδειξε πως όσοι κάθονται για πολλές ώρες κάθε μέρα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανίσουν καρκίνο, διαβήτη, καρδιαγγειακές ασθένειες και παχυσαρκία.
Τα καλά νέα είναι πως βρήκαμε 6 ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε και στο γραφείο και θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια.
Σήκωμα του γόνατος 
Δυναμώνει τους κοιλιακούς μυς, βελτιώνει την πέψη και βοηθάει να καεί λίπος.
Απλά καθίστε σε μία καρέκλα και κρατήστε το σώμα σας όρθιο ενώ ακουμπάτε την πλάτη της καρέκλας. Σηκώστε το δεξί γόνατο και φέρτε το κοντά στο στήθος. Επαναλάβετε 20-30 φορές πριν αλλάξετε πόδι.
Σήκωμα και των 2 γονάτων 
Γυμνάζονται πολύ οι κοιλιακοί χωρίς να πιέζετε το σώμα σας.
Κρατήστε τα πόδια σας ενωμένα και κρατηθείτε από τα πλαϊνά της καρέκλας. Ενώ κρατάτε την πλάτη σας ευθεία, σηκώστε τα γόνατα και τραβήξτε τα προς το στήθος. Θα νιώσετε πίεση στους κοιλιακούς. Κατεβάστε τα πόδια αλλά μην ακουμπήσετε το πάτωμα. Επαναλάβετε 10-20 φορές.
Σήκωμα των γονάτων με ταυτόχρονη κάμψη του κορμού
Σμιλεύει την μέση. Αυτή η άσκηση βοηθάει να καεί το λίπος από τα πλάγια της κοιλιάς.
Καθίστε σε μία καρέκλα με ίσια την πλάτη. Κρατήστε σφιχτά την καρέκλα με τα δύο χέρια. Λυγίστε το σώμα προς τα πλάγια και καθίστε μόνο στον ένα γλουτό.
Κρατήστε τα πόδια ενωμένα και σηκώστε τα γόνατα προς στο στήθος όπως στην 2η άσκηση. Επαναφέρτε στην αρχική στάση και λυγίστε το σώμα σας προς την άλλη πλευρά. Επαναλάβετε 10-20 φορές για κάθε πλευρά.
Κάμψη του σώματος
Βοηθάει στο κάψιμο του λίπους στην κοιλιά και τους γοφούς
Κρατήστε τα πόδια σας στο πάτωμα. Τεντώστε τα χέρια στο ύψος των ώμων. Στρίψτε τον κορμό σας προς τα δεξιά, γείρτε και ακουμπήστε το αριστερό σας πόδι με το δεξί σας χέρι. Μείνετε στην θέση αυτή για λίγο. Επανέλθετε στην αρχική θέση.
Τώρα γείρτε προς το δεξί πόδι, ακουμπώντας το με το αριστερό σας χέρι. Επαναλάβετε 20-30 φορές, αλλάζοντας πλευρά σε κάθε επανάληψη.
Ανύψωση του σώματος πάνω από την καρέκλα
Καίει λίπος γρήγορα και τονώνει τους μυς της κοιλιάς, της πλάτης και των ώμων. Να θυμάστε πως η καρέκλα που χρησιμοποιείτε δεν πρέπει να έχει ροδάκια.
Ενώ κάθεστε σε καρέκλα, κρατήστε σφιχτά τα μπράτσα της. Σηκώστε το σώμα σας ώστε να είστε στον αέρα, Χρησιμοποιήστε τους κοιλιακούς για να τραβήξετε τα γόνατα στο στήθος. Μείνετε στην στάση αυτή για 15-20 δευτερόλεπτα και επανέλθετε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 4 φορές.
Σήκωμα του γόνατου στον αγκώνα
Αυτή η άσκηση είναι πολύ καλή για την μέση και για τους πλάγιους και χαμηλούς κοιλιακούς. Για να την κάνετε, σιγουρέψτε πως το γόνατο συναντάει τον αντίθετο αγκώνα. Στην στιγμή αυτή, θα πρέπει ο κορμός σας να είναι ελαφρώς λυγισμένος.
Καθίστε σε μία καρέκλα με ίσια την πλάτη χωρίς να ακουμπάτε την πλάτη της καρέκλας. Βάλτε τα χέρια πίσω από το κεφάλι σας. Σηκώστε το δεξί σας γόνατο στο στήθος. Ταυτόχρονα, γείρτε τον αριστερό σας αγκώνα για να ακουμπήσει το γόνατο. Επανέλθετε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 15 φορές. Αλλάξτε γόνατο και αγκώνα και επαναλάβετε άλλες 15 φορές.
Προσπαθήστε να κάνετε 4 σετ των 15 επαναλήψεων.


via http://ift.tt/2zpb6G0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.