40 από τις πιο αστείες σέλφι με ζώα που έχουν καταγραφεί

Το να τραβά κανείς σέλφι έχει ξεπεράσει πια την ανθρώπινη φύση και έχει υιοθετηθεί ακόμη και από το ζωικό βασίλειο. Και μεταξύ μας, είναι ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά πράγματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή!

Από τους κατοίκους των ζωολογικών κήπων, μέχρι τα κατοικίδιά μας, κάθε ζώο ποζάρει, χαμογελά ή μαζεύει τους φίλους του για μια ομαδική φωτογράφηση. Το αποτέλεσμα είναι πολύ χαριτωμένο και εντυπωσιακό παράλληλα, αφού μας επιτρέπει να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στην προσωπική ζωή των μυστήριων πλασμάτων της φύσης.

Ενώ μπορεί κάποιος να φωτογραφίσει το κατοικίδιό του απλά με το πάτημα της οθόνης του κινητού του, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τα πιο εξωτικά ζώα. Έτσι, δημιουργήθηκε μια νέα μέθοδος, που ονομάζεται «παγίδα της κάμερας».

Δηλαδή, η φωτογραφία μπορεί να τραβηχθεί όταν ένα ζώο ακουμπά ή πλησιάζει έναν αισθητήρα κίνησης κοντά στο φακό. Είναι απολύτως ασφαλές και καταγράφει ακόμα και τους πιο επικίνδυνους θηρευτές σε αυθόρμητες και αστείες στιγμές.

Ξέρατε ότι μια άτακτη μαϊμού στην Ινδονησία προκάλεσε σκάνδαλο με την σέλφι της το 2014, όταν άπλωσε τα χέρια της στον εξοπλισμό ενός Βρετανού φωτογράφου; Οι εικόνες ήταν καταπληκτικές και οδήγησαν σε δικαστική μάχη για τον δημιουργό και τα πνευματικά δικαιώματα. Στην πορεία αποδείχθηκε πως η μαϊμού, ένας πανέμορφος μαύρος μακάκος, τράβηξε μόνη τις φωτογραφίες, καθιστώντας τες δημόσιες. Τώρα μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει το ακαταμάχητο χαμόγελό της. Μπορείτε να τη δείτε στο #2 της συλλογή μας.

Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε μερικές από τις καλύτερες σέλφι ζώων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Τα μάτια σας 14 όμως… μπορεί και το δικό σας κατοικίδιο να το σκάει αυτή τη στιγμή με το κινητό σας!


via http://ift.tt/2zQcZ1I

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.