Τρεις διεστραμμένοι άντρες απήγαγαν μαθήτρια 14 ετών και την ανάγκασαν αυτό την ανάγκασαν να κάνει..

Τρεις διεστραμμένοι άντρες απήγαγαν μαθήτρια 14 ετών και την ανάγκασαν να κάνει σεξ με 20 άντρες
  • Ο Brandon Sharples, ο Jake Cairns και ο Jack McInally κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο Warwick Crown Court
  • Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 20, 21 και 21 αντίστοιχα, κρατούσαν σε ομηρία το κορίτσι.
  • Η 14χρονη βρέθηκε να κρέμεται από ον 1ο όροφο μόνο με το εσώρουχό της, προσπαθώντας να δραπετεύσει από το παράθυρο του μπάνιου.
  • Και οι τρεις άνδρες έχουν τεθεί υπό κράτηση μέχρι τον Ιανουάριο.
Αυτοί οι άνδρες ανάγκασαν μια 14χρονη μαθήτρια να βγει στην πορνεία και την έβαλαν να έρθει σε σ#ξουαλική επαφή με 20 άνδρες μέσα σε 5 ημέρες. Φυσικά κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο για σ#ξουαλική εκμετάλλευση παιδιού.

Ο Brandon Sharples, 20 ετών, ο Jake Cairns, 21 ετών, και ο Jack McInally , 21 ετών, έδωσαν στην έφηβη κοπέλα φάρμακα και την κρατούσαν σε μια διεύθυνση στο Coventry για πέντε ημέρες.

Η αστυνομία του West Midlands δήλωσε ότι ο Cairns έβγαλε φωτογραφίες το νεαρό κορίτσι και τις δημοσίευσε στην ιστοσελίδα Viva Street 18+ για να βρει «πελάτες». Τότε την ανάγκασαν να κάνει σ#ξ με τέσσερις «πελάτες» τη μέρα μέσα σε ένα πενθήμερο. Όλα αυτά συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015.

Το κορίτσι εξαφανίστηκε ξαφνικά από το σπίτι συγγενών της στο Coventry. Αμέσως θεωρήθηκε αγνοούμενη και ξεκίνησαν οι έρευνες για την αναζήτησή της. Βρέθηκε από την αστυνομία προσπαθώντας να βγει από ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο. Φορούσε μόνο το εσώρουχο της.


Ο Brandon Sharples 20 ετών (αριστερά) και ο Jack McInally, 21 ετών (δεξιά) έδωσαν στην έφηβη φάρμακα και την κράτησαν σε μια διεύθυνση στο Coventry για πέντε ημέρες

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον Cairns και να τον παγιδεύσουν, μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού από τον οποίο πλήρωσε την ιστοσελίδα Viva Street. Επίσης, διασταυρώθηκε ότι είναι ο ένοχος, όταν βρέθηκε το DNA του στο δωμάτιο που το κορίτσι αναγκαζόταν να έρθει σε σ#ξουαλική επαφή.

Οι τρεις άνδρες αποδείχτηκαν ένοχοι για την σ#ξουαλική εκμετάλλευση της μαθήτριας, ενώ ο Cairns κρίθηκε ένοχος για τις φωτογραφίες που τράβηξε, αλλά και ως ο εγκέφαλος του εγκλήματος.


Μαζί με την καταδίκη του για τη σ#ξουαλική εκμετάλλευση ενός παιδιού, ο Jake Cairns, 21 ετών, κρίθηκε επίσης ένοχος για την οργάνωση της σ#ξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και τη λήψη και διανομή απερίσκεπτων εικόνων παιδιού.


via http://ift.tt/2hEglty

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.