Αναβλήθηκε η δίκη των 10 συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Αναβλήθηκε για την 1η Δεκεμβρίου η δίκη των δέκα κατηγορουμένων που φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια του Πολυτεχνείο, την περασμένη Παρασκευή. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς απουσίαζαν οι μάρτυρες κατηγορίας , αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας , διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και παράνομης κατοχής φωτοβολίδων, είχαν αφεθεί ελεύθεροι από το περασμένο Σάββατο οπότε και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αν το επιθυμούν, καθώς έχουν δικαίωμα να εκπροσωπηθούν στο δικαστήριο από δικηγόρο καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή οι δυο συλληφθέντες που είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών υλών.

The post Αναβλήθηκε η δίκη των 10 συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zUhYOk

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.