Σάλος: Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ ζητά κινητό τηλέφωνο αξίας 1.000 ευρώ!

Πρόκληση από τον Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο

Το αίτημα του προέδρου δεν βρήκε ανταπόκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο και απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των μελών

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αντιμετωπίζουν συνθήκες γαλέρας δουλεύοντας με μισθούς πείνας για να επιβιώσουν και στα νοσοκομεία επικρατούν τριτοκοσμικές καταστάσεις, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ απαιτεί να μιλάει σε υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνο 1.000 ευρώ! 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει το protothema.gr, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, με εισήγησή του ζητά την αγορά τριών τηλεφωνικών συσκευών καθώς όπως αναφέρει «οι ταχύτητες στις επικοινωνίες πλέον και οι ανάγκες για μεγάλους χώρους δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία αποτελούν αναγκαία βοηθήματα για την άσκηση διοίκησης, τόσο για την άμεση πληροφόρηση, όσο και απόκριση».

Μάλιστα, ο πρόεδρος στην εισήγησή του δεν διστάζει να αναφέρει με λεπτομέρειες τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να έχουν οι τηλεφωνικές συσκευές ενώ ορίζει την τιμή στα 1.000 ευρώ ανά συσκευή. Όπως σημειώνει, «προτείνω την αγοράτριών τηλεφωνικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητες διπλής κάρτας sim προϋπολογιζόμενης δαπάνης 1.000 ευρώ με ΦΠΑ ανά συσκευή για τις ανάγκες του προέδρου και των δύο αντιπροέδρων».   

Το αίτημα του προέδρου δεν βρήκε ανταπόκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο και απορρίφθηκε από τη πλειοψηφία των μελών.via http://ift.tt/2haNm02

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.