Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της!


Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν, τουλάχιστον στους πιο δικούς τους ανθρώπους, που χαίρονται με τη χαρά τους και μετρούν αντίστροφα μαζί τους για την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής, τη γέννηση του πρώτου καρπού του έρωτά τους.

Ο λόγος για την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού και τον γοητευτικό σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη που το σύμπαν φαίνεται να συνωμότησε στην πιο αληθινή ευχή που δέχτηκαν τον περασμένο Ιούλιο στον γάμο τους στη Μύκονο και σε πέντε μήνες από σήμερα θα γίνουν γονείς.

«Έμαθαν το ευχάριστο γεγονός στη Μύκονο και πραγματοποίησαν ένα ταξίδι αστραπή στην Αθήνα μόνο και μόνο για να το ανακοινώσουν στους γονείς τους. Ζούσαν ανέμελοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές ως παντρεμένοι και δεν περίμεναν να έρθει τόσο γρήγορα ένα μωρό για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Με το άκουσμα της επιβεβαίωσης της εγκυμοσύνης από τον γυναικολόγο της Δούκισσας το ζευγάρι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Από μέρα σε μέρα θα μάθουν και το φύλο του παιδιού που περιμένουν», δηλώνει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον, συμπληρώνοντας: «Δεν έχουν καμία ιδιαίτερη προτίμηση αν είναι αγόρι ή κορίτσι, θέλουν πάνω απ’ όλα να φέρουν στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι που θα γελάει συνέχεια από ευτυχία».

Ο φωτογραφικός φακός   απαθανάτισε το ζευγάρι στην Κηφισιά, να απολαμβάνει την βόλτα του! Ο Δημήτρης δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της, ενώ εκείνη περπατούσε και χάιδευε που και που την κοιλίτσα της.


Σε άψογη φόρμα η Δούκισσα Νομικού, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ έχουν αρχίσει στο σώμα της να φαίνονται τα σημάδια της εγκυμοσύνης και να μην μπορεί να το κρύψει πια!


Ωστόσο, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες  η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ψάχνουν νέο σπίτι για να υποδεχτούν το μωρό τους! 


via http://ift.tt/2xh0f3q

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.