Τι λέει ο φοιτητής που τον έδειραν αντιεξουσιαστές για το μπλουζάκι “Μολών Λαβέ”

Ο φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μόνο και μόνο… για τη μπλούζα που φορούσε. Μια μπλούζα που έγραφε “Μολών Λαβέ”…

Όλα έγιναν χθες βράδυ, όταν ο ποδηλάτης δέχθηκε άγρια επίθεση από 60 άτομα που τον κύκλωσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα μέλη αντιεξουσιαστικού χώρου, του επιτέθηκαν και τον έριξαν από το ποδήλατο που οδηγούσε. Αφού τον ξεγύμνωσαν του πήραν την μπλούζα, τον χτύπησαν και αποχώρησαν.

«Ήρθε μία κοπελίτσα μπροστά μου και κοιτούσε τη μπλούζα μου. Μόλις κατάλαβε ότι όντως γράφει ‘Μολών Λαβέ’, ενημέρωσε άτομα που ήταν στο ύψος της Ροτόντας. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Εκεί που ήμουν με το ποδήλατο, νιώθω κάποιον να με πιάνει από πίσω μου, απ’ το κεφάλι. Άρχισαν να με βαράνε. Με πέταξαν πάνω σε ένα αμάξι…» είπε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

«Η αλήθεια είναι πως δε μου είπαν τίποτα. Απλά με χτύπησαν και αφού τελείωσε όλο το σκηνικό, μου είχαν βγάλει τη μπλούζα και αυτός που με είχε πιάσει από το κεφάλι μου είπε: Να προσέχεις τι βλακείες φοράς».

«Ήταν δώρο της θείας μου από την Αθήνα»

«Αυτή η μπλούζα ήταν ενθύμιο. Την είχε πάρει η θεία μου από την Αθήνα. Ήταν σαν αναμνηστικό. Ήταν απλά μια μπλούζα που έβαλα… Την άλλη φορά που θα βγω, όσο και να μη θέλω να το παραδεχτώ όντως θα σκεφτώ τι θα βάλω. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό» είπε μεταξύ άλλων, ο νεαρός, στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο οποίος κλήθηκε σήμερα στην Αστυνομία, για να καταθέσει για τον ξυλοδαρμό του.

The post Τι λέει ο φοιτητής που τον έδειραν αντιεξουσιαστές για το μπλουζάκι “Μολών Λαβέ” appeared first on Think News.via http://ift.tt/2A1rPiN

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.