Λεβέντης: Αυτή η χώρα μπαίνει σε περίοδο... ανωμαλίας - ΒΙΝΤΕΟ


"Αυτή η χώρα μπαίνει σε περίοδο... ανωμαλίας" σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής.

"Για εμάς ότι ο κ. Τσίπρας τα κάνει όλα τάκα – τάκα, χωρίς διαβουλεύσεις και ότι βάζει τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας ανθρώπων οι οποίοι, νομίζω, ότι είναι ψυχασθένεια αυτό που έχουν... Εγώ είμαι υπέρ να τους δώσουμε συντάξεις, εργασία, να αυστηροποιήσουμε το θεσμικό πλαίσιο αν κάποιος τους κάνει bullying, να τους στηρίξουμε, αλλά αυτό, να μην τους το δώσουμε" πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι "το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα" σημειώνοντας ότι η άποψή του αυτή δεν είναι ρατσιστική.

"Η Ελλάδα δεν πρέπει να αντιγράφει οτιδήποτε από την Ευρώπη, αλλά να έχει άμυνες" τόνισε ο κ. Λεβέντης. "Για τις ηθικές αξίες δεν αντιγράφω από καμία Ευρώπη τίποτα. Η Ελλάδα διδάσκει την Ευρώπη ηθικές αξίες", σημείωσε.

Μιλώντας για την Εκκλησία ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι "η Εκκλησία δεν νομοθετεί αλλά θέλει να σέβεσαι τις αρχές της" και απευθυνόμενος στους βουλευτές ρώτησε: "Έστειλε ποτέ επιστολή η εκκλησία στους βουλευτές που υποδείκνυε τι να ψηφίσουν; Όχι. Αλλά θέλει να σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες της".

Ο κ. Λεβέντης τόνισε παράλληλα ότι "στον βαθμό που έχω δύναμη, δεν θα στηρίξω καμία κυβέρνηση αν δεν ακυρωθεί αυτός ο νόμος γιατί δεν έγινε καμία προσυνεννόηση".

Δείτε το βίντεο:via http://ift.tt/2yCu1zJ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.