Ο Ησαΐας Ματιάμπα γίνεται... Ιούδας!


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Αυλαία και πάμε, νωρίς-νωρίς σήμερα. Ο πολυσχιδής και πολυτάλαντος Ησαΐας Ματιάμπα θα «χτυπήσει» σε διπλό θεατρικό ταμπλό φέτος το χειμώνα. Παίζει ένα ρόλο-έκπληξη στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» [το...ζέσταμα το είχε κάνει από τις τελευταίες πιάτσες της καλοκαιρινής περιοδείας της σαρωτικής δουλειάς] των Ρήγα-Αποστόλου και χαίρεται που συναντά και πάλι τον πρώτο με τον οποίο έκανε πέρσι το «Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία» στο θέατρο Pantheon. Που αλλού θα δούμε τον Ησαΐα;

ΕΓΚΥΡΕΣ πηγές μου λένε ότι θα «χτυπήσει» στο Ακροπόλ στο δεύτερο μισό της σεζόν - μια και όπως έχουμε πει, η σεζόν ανοίγει με την επανάληψη του δυνατού Mamma Mia.
Αρχικά είχε συζητήσει να παίξει στο περίφημο «Les Miserables» που θα ανέβαινε εκεί, μετά την απόφαση όμως να αναβληθεί για του χρόνου η πρεμιέρα της εν λόγω δουλειάς, πρόκειται να ανέβει στο θέατρο της Ιπποκράτους το περίφημο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar», όπως πρώτος σου έγραψα.
Εκεί, ο «δαιμόνιος» Ησαΐας θα ερμηνεύσει τον Ιούδα, γεγονός που τον κεντρίζει ιδιαίτερα.
Να σου θυμίσω ότι στην υποσχόμενη παραγωγή που θα σκηνοθετήσει η έμπειρη Θέμις Μαρσέλλου θα δούμε τον Αιμιλιανό Σταματάκη, την Ήβη Αδάμου, τον Νίκο Μουτσινά κλπ. Με το καλό!


via http://ift.tt/2xDsPfq

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.