Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε πάνω σε ράμπα αναπήρων - ΦΩΤΟ αναγνώστη


Η ασυνειδησία των οδηγών στους ελληνικούς δρόμους, δεν έχει όρια, αφού καθημερινά παρατηρούνται φαινόμενα παραβατικότητας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια είναι μία συνηθισμένη πλέον εικόνα, με τη μόνιμη δικαιολογία των οδηγών ότι δεν υπάρχουν θέσεις για να παρκάρουν.

Ένα τέτοιο περιστατικό στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας κατήγγειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο οποίος μας έστειλε τη φωτογραφία ενός οχήματος σταθμευμένου πάνω στο πεζοδρόμιο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να αδιαφορεί για το πρόβλημα που δημιουργεί, αφού εκτός του ότι το όχημα βρίσκεται στο πεζοδρόμιο, είναι και ακριβώς πάνω στην ράμπα αναπήρων.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2xMZ3E6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.