Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του καρδιολόγου


Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία, από τον 37χρονο Βούλγαρο, εραστή της συζύγου του.

Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του καρδιολόγου αναφέρουν πως η 38χρονη Βουλγάρα, με την οποία ο γιατρός είχε και ένα τρίχρονο παιδί, ήταν η τέταρτη σύζυγός του, ενώ τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν σε διάσταση.

Αμφισβητούσε την πατρότητα του παιδιού

Τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στο παντρεμένο ζευγάρι οι καυγάδες κυριαρχούσαν, με τον 62χρονο να έχει σοβαρές υποψίες για εξωσυζυγική σχέση της 38χρονης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, ο γιατρός αμφισβητούσε την πατρότητα του τρίχρονου παιδιού ζητώντας ανά περιόδους από την 38χρονη να προχωρήσουν σε τεστ dna προκειμένου να αποδειχθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας.

Η αμύθητη περιουσία

Σημειώνεται ότι, ο άτυχος γιατρός είχε μία… αμύθητη περιουσία τόσο κινητή όσο και ακίνητη, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, εικάζεται πως αυτός ήταν και ο λόγος που η 38χρονη συμμετείχε στον σχεδιασμό της δολοφονίας του, προκειμένου να κερδίσει μεγάλος μέρος της περιουσίας.

Η ίδια φαίνεται ότι διατηρούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ερωτικές σχέσεις με τον 38χρονο ομοεθνή της, ωστόσο τον τελευταίο μήνα αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχέδιο της εξόντωσης του άτυχου καρδιολόγου.

via http://ift.tt/2y360RA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.