Ο Μπουγιούρης κλείδωσε πρωταγωνίστρια στο καμαρίνι για να μη βγει στην υπόκλιση! Τα ουρλιαχτά ακούστηκαν σε όλο το θέατρο!


Έγινε ολόκληρο θέμα! Άρχισε να κοπανάει και να φωνάζει βοήθεια!

Για τις φάρσες του συναδέλφου της Παναγιώτη Μπουγιούρη μίλησε μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως σε μία από αυτές έπαθε κρίση πανικού….

«Ο Μπουγιούρης μου κάνει φάρσες συνέχεια. Αλλάζει τη φωνή του και μου κάνει φάρσες. Μου έχει κάνει μια φάρσα ο Μπουγιούρης… θα τον ξεμπροστιάσω. Με κλείδωσε στο καμαρίνι μου ενώ έπρεπε να βγω στην υπόκλιση κι έπαθα κρίση πανικού μέσα στο καμαρίνι και άρχισα να κοπανάω. Κι όλο αυτό να ακούγεται στη σκηνή. Και να είναι όλοι πάνω στη σκηνή και να μην μπορεί να βγει κάποιος να με ξεκλειδώσει και να κοιτάζονται μεταξύ τους. Να έχω χαλάσει την παράσταση, γιατί εγώ έχω πεθάνει στο έργο. Και να κοπανάω και να φωνάζω «Ανοίξτε μου. Βοήθεια, βοήθεια βγάλτε με».

Και να έχει γίνει θέμα ολόκληρο, να το έχουν ακούσει όλοι οι θεατές. Και ήρθε μια ταξιθέτρια που με άκουσε, από πίσω πίσω που κάθονται. Φανταστείτε πως ακουγόταν. Εγώ είχα πάθει κρίση πανικού στα αλήθεια γιατί γενικά είμαι πάρα πολύ επαγγελματίας. Προσέχω να μην κάνω φασαρία. Ούρλιαζα, νόμιζα ότι θα πεθάνω γιατί το καμαρίνι δεν είχε παράθυρο. Και μετά ήμουν χάλια. Μου άνοιξε η ταξιθέτρια. Ο Παναγιώτης είχε σοκαριστεί και μου λέει: «Πραγματικά, δεν περίμενα ότι θα αντιδράσεις έτσι»», είπε η Ναταλία Δραγούμη.


via http://ift.tt/2hLxG71

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.