Έχουν κάνει το πεζοδρόμιο... πάρκινγκ - ΦΩΤΟ αναγνώστη


Η ασυνειδησία και η ανευθυνότητα των οδηγών αυτοκινήτων στους ελληνικούς δρόμους δεν έχει όρια, αφού σχεδόν καθημερινά παρατηρούνται φαινόμενα παραβατικότητας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Περισσότερο συχνό φαινόμενο αποτελούν τα... αυτοσχέδια πάρκινγκ!

Πολλοί πολίτες σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στα πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στους πεζούς. Σε φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την οδό Νικολάου Πλαστήρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης το πρωί της Παρασκευής, δεν είναι παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά πολλά!

Δείτε τις εικόνες:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: http://ift.tt/2qUIOBr και με email: info@enikos.grvia http://ift.tt/2z3TdMD

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.