Ζευγάρι παντρεύεται 9 μήνες μετά αφού ο άντρας έμεινε παράλυτος και προσπάθησε να διώξει την αγαπημένη του για να μην της είναι βάρος


Όταν ο 39χρονος Brett Greenhill έμεινε παράλυτος σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του μπάτσελορ πάρτι του, στις 2 Δεκεμβρίου του 2016, προσπάθησε να διώξει από δίπλα του την αρραβωνιαστικιά του.

Αλλά εννέα μήνες αργότερα, το ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου, στις 9 Σεπτεμβρίου, στην Ατλάντα, παρουσία στενών φίλων και μελών της οικογένειάς τους.

“Ήταν η πιο συναρπαστική και ξεχωριστή μέρα,” δήλωσε η 30χρονη Meg Alexander στο PEOPLE. “Ειδικά μετά από όλα όσα συνέβησαν.”

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το Φεβρουάριο του 2017. Στο μπάτσελορ πάρτι που έγινε στη Naples της Φλόριντα, η καταστροφή τους χτύπησε την πόρτα.

Ο Brett  έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του στην παραλία όταν αποφάσισε να κολυμπήσει.

Meg and Brett are pictured at the altar during their wedding day on September 9. Brett was paralyzed during their joint bachelor-bachelorette party in December

The couple head down the aisle on their wedding day, nine months after Brett was paralyzed

H Meg τον είδε να επιπλέει στο νερό και πήγε να δει αν ήταν καλά. Δευτερόλεπτα αργότερα, άκουσε τις κραυγές του.

Ο Brett μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lee Memorial στο Fort Myers, όπου οι γιατροί είπαν ότι είχε σπάσει μέρος των σπονδύλων του, αφήνοντάς τον παράλυτο από το λαιμό και κάτω.

 The couple are all smiles during their Southern vintage-themed wedding in Atlanta

Πιστεύουν ότι όταν έπεσε στο νερό, πρέπει να χτύπησε σε κάποιον βράχο και να τραυμάτισε την πλάτη του.

Το ζευγάρι είχε μόλις στείλει τις προσκλήσεις για το γάμο όταν τους βρήκε η τραγωδία.

Brett and Meg share a dance during their reception on September 9

Ο Brett προσπάθησε να διώξει από δίπλα του την αρραβωνιαστικιά του, λέγοντάς της: “Δεν είσαι υποχρεωμένη να μείνεις.”

Η Meg δεν τον άφησε, και το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι χρειάζονται ο ένας τον άλλον τόσο πνευματικά, όσο σωματικά και συναισθηματικά.

Το ζευγάρι ανέβαλε το γάμο του για το Σεπτέμβριο.

Brett and Meg pose with family members. The couple's new goal is to start a family

“Όλοι μιλούσαν για εκείνον,” είπε η Meg. “Ήταν τόσο χαρούμενος όσο ήμουν κι εγώ.”

“Ήταν ένας μακρύς αγώνας,” είπε ο Brett στο PEOPLE για τη ζωή μετά το ατύχημα. “Υπήρξαν πολλές καλές μέρες και πολλές κακές. Ήταν μια περιπέτεια, αλλά οι άνθρωποι συνεχίζουν να μου θυμίζουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή ενός μακροχρόνιου ταξιδιού. ”

Brett Greenhill and his fiancee Meg got married on September 9, nine months after Brett was paralyzed from the neck down

Ο Brett αρχικά έμεινε παράλυτος από το λαιμό κάτω. Σε εννέα μόλις μήνες, έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο αφού μπορεί πλέον να κουνάει τον καρπό του, κάτι που του δίνει ελπίδες να συνεχίσει τον αγώνα για την επανάκτηση της κινητικότητάς του.

Τώρα, ο επόμενος στόχος του Brett είναι να απαλλαχθεί από την ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει μια χειροκίνητη.

Brett was originally paralyzed from the neck down but in just nine months, he's made enormous progress (pictured before the accident)

Ωστόσο, ο στόχος τους είναι να ξεκινήσουν μια οικογένεια.

“Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε μια οικογένεια τα επόμενα δύο χρόνια,” δήλωσε η Meg.

Το ζευγάρι είχε αρχικά σχεδιάσει να πάει στη Νέα Ζηλανδία για το μήνα του μέλιτος.

The couple originally planned to go backpacking in New Zealand for their honeymoon

Όμως άλλαξαν τα σχέδιά τους και πήγαν μαζί με την αδερφή της Meg, τη Mollie, στο Σικάγο, πήραν το τρένο για το Σιάτλ και στη συνέχεια έκαναν μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα στην Αλάσκα.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία σελίδα στο GoFundMe για να μπορέσει να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα του Brett και τις φυσικοθεραπείες του. Έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής $ 133.215.

The couple pushed their wedding from February to September, and it could not have gone better (pictured before the accident)

“Ένα πράγμα που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τη θετικότητά μας,” είπε η Meg. “Κάποιες μέρες είναι πολύ κακές για μένα και ο Brett θα με φέρει πίσω στην πραγματικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο. Στις κακές του μέρες προσπαθώ να τον σηκώσω εγώ.”

“Όταν ορίζεις ένα στόχο, μερικές φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος απ’ όσο περίμενες για να φτάσεις εκεί, αλλά εάν δουλέψεις σκληρά, μπορείς να τον πετύχεις.”


via http://ift.tt/2fW5rOW

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.