Βίντεο: Η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι αναγνωρίζει στο πλήθος 97χρονη θαυμάστριά του

Η Αυστραλή χήρα βετεράνου πολέμου περίμενε στη βροχή τον Βρετανό πρίγκιπα, φοβούμενη μήπως δεν την θυμηθεί

Στο Σίδνεϊ ταξίδεψε ο πρίγκιπας Χάρι την Τετάρτη, προκειμένου να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις Invictus Games 2018. Πρόκειται για αγώνες στους οποίους συμμετέχουν στρατεύσιμοι ασθενείς και τραυματίες και πραγματοποιούνται με στόχο την ανύψωση του ηθικού τους.

Ο Βρετανός πρίγκιπας, ο οποίος έχει χτίσει ένα έντονο φιλανθρωπικό προφίλ, έδωσε το παρών και αυτή τη φορά και μάλιστα, είχε την καλύτερη υποδοχή. Πλήθος θαυμαστών περίμενε στη βροχή με σκοπό να δουν από κοντά τον πρίγκιπα Χάρι, να αποσπάσουν ένα βλέμμα του κι ένα χαμόγελό του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κατάφεραν να του μιλήσουν.

Ανάμεσά τους και η 97χρονη Daphne Dunne που περίμενε υπομονετικά μέσα στη βροχή να ξαναδεί τον νεαρό γαλαζοαίματο. Σημειώνεται ότι οι δύο τους είχαν πρωτογνωριστεί το 2015, όταν ο πρίγκιπας Χάρι είχε επισκεφτεί την Όπερα του Σίδνεϊ σε μια εκδήλωση μνήμης των αυστραλιανών Ενόπλων Δυνάμεων για τους στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Dunne είχε χάσει τον σύζυγό της στον πόλεμο σε ηλικία μόλις 24 ετών και είχε δώσει το παρών στην εκδήλωση φορώντας τον Σταυρό της Βικτώριας.

Ο Βρετανός πρίγκιπας όχι μόνο θυμήθηκε την Dunne αλλά έδειξε και τον ενθουσιασμό του που την ξανασυνάντησε δύο χρόνια μετά.

Δείτε το βίντεο:via http://ift.tt/2yWAqW7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.