Αυτό είναι το σπίτι που κρυβόταν η 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου

Αυτό είναι το σπίτι που κρυβόταν η 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου
Η καθηγήτρια εντοπίστηκε ζωντανή μετά από 12 ημέρες εξαφάνισης - Όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν στο σπίτι ενός ιερέα στα σύνορα Καστοριάς - Κοζάνης

- Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο όπου την αναγνώρισε ένας γιατρός

Μετά από 12 ημέρες αγωνίας για την οικογένεια της 47χρονης καθηγήτριας, η Βαΐα Οικονόμου βρέθηκε σώα σήμερα, όταν πήγε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας. Εκεί έτυχε να συναντήσει έναν γιατρό που είναι από το συγγενικό της περιβάλλον, ο οποίος την αναγνώρισε αμέσως και κάλεσε τις αρχές.

Πού ήταν όμως όλες αυτές τις ημέρες η 47χρονη μητέρα; Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, η Βαΐα Οικονόμου βρισκόταν τις ημέρες της εξαφάνισής της, στο σπίτι ενός ιερέα, σε ένα χωριό μεταξύ Κοζάνης και Καστοριάς.

Όπως θα ακούσετε να λέει στο παρακάτω βίντεο, η σύζυγος του ιερέα, η Βαΐα Οικονόμου ζήτησε βοήθεια από το ζευγάρι, επειδή όπως είπε ήταν «πνιγμένη» από τα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα είπε η παπαδιά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν είχε καταλάβει ότι η Βαΐα Οικονόμου ήταν εξαφανισμένη και γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό της. Το ανακάλυψε μόλις χθες.


via http://ift.tt/2zEerRd

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.