Αναστολή λειτουργίας της 339 Μοίρας στην 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα (Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, η τελετή αναστολής λειτουργίας της 339 Μοίρας στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας.

Πρόκειται για το φινάλε μιας λαμπρής πορείας 65 ετών. Πλέον πραγματοποιείται η συγχώνευση των Πολεμικών Μοιρών της 338 Μοίρας και της 339 Μοίρας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, διατελέσαντες Διοικητές της Μοίρας, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών, καθώς και το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο έχει υπηρετήσει στην 339Μ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκε δοξολογία, προσκλητήριο Πεσόντων Αεροπόρων της 339Μ, στατική έκθεση,  διελεύσεις αεροσκαφών, καθώς και εναπόθεση της Πολεμικής Σημαίας στο Μουσείο της Μοίρας από τους διατελέσαντες Διοικητές Μοίρας.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή:

 

The post Αναστολή λειτουργίας της 339 Μοίρας στην 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα (Photos) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2zVp4yr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.