ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και 3 υπουργών! Mητροπολίτης έψαλε «Νίκας τοις Βασιλεύσι»

Άφοβη ηγετική- Αρχιεπισκοπική εμφάνιση, έκανε κατά τον Αγιασμό Εγκαινίων του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος , παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίαα κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και….τριών Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας, καθώς και του στεφανιοράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Τους Αγιασμούς τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο οποίος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τα έργα. Μάλιστα την ώρα της τέλεσης του Αγιασμού όταν έψαλε το «Σώσον Κύριε τον λαόν σου», είπε ένα ηχηρότατο «Νίκας τοις Βασιλεύσι», στεντορεία τη φωνή, παρουσία τριών Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ των κ.κ. Σκουρλέτη, Χαρίτση, Τσιρώνη και … Πολάκη στο νοσοκομείο , που κανείς τους δεν τόλμησε να πεί κίχ ή να τολμήσει να αποχωρήσει.

Δεν είναι τυχαίο που ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος θεωρείται εκ των βασικών διεκδικητών του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου όταν έλθει εκείνη η ώρα. Αυτά γίνονται όταν ο Μητροπολίτης έχει…
Μπράβο Χρυσόστομε! Άξιος!!


via http://ift.tt/2wrw4So

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.