Οι απεργοί πείνας στήνουν σκηνές στην Ακαδημίας 20

Γεμίζει σκηνές το πεζοδρόμιο μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Ηδη στην Ακαδημίας 20 στήθηκε η πρώτη σκηνή για τις δημοσιογράφους Αφροδίτη Υψηλάντη και την Τζώρτζια Κοντράρου που κάνουν απεργία πείνας λέγοντας «οχι» στη διάλυση του ΕΔΟΕΑΠ.
Στις δύο απεργούς πείνας θα προστεθεί από αύριο και η συνάδελφός τους Μαρίνα Βήχου, η οποία θα στήσει κι αυτή τη σκηνή της εξω απο τα γραφεια της ΕΣΗΕΑ.
Η Μαρίνα Βήχου έγραψε στο fb:
"Ενημερώνω οτι απο αύριο το πρωί προστίθεται και η δική μου παρουσία και φωνή στην απεργία πείνας για την σωτηρία του ταμείου μας, που ήδη συνεχίζουν..
 οι συναδέλφισες Αφροδίτη Υψηλάντη και Τζώρτζια Κοντράρου. Θα προσθέσω λοιπον κι εγώ την σκηνή μου Ακαδημίας και Βουκουρεστίου, εξω απο τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ=ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ
Πιστεύω οτι ο αγώνας μας πρέπει να συνδεθεί και με τις άλλες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται απο την βαναυσότητα των οικονομικών μετρων κυβέρνησης και τροϊκανών. Αν πετύχουν την κατάργηση της επικουρικής για τους δημοσιογράφους θα το επεκτείνουν και στους υπόλοιπους συνταξιούχους, ήδη το συζητουν για τους συνταξιουχους της Εθνικης Τράπεζας."


via http://ift.tt/2gA13Ww

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.