Τι θα κάνει στην ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη ο Κατσίκης - ΒΙΝΤΕΟ


Δεν θα ψηφίσω την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και το ίδιο θα κάνουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης.

"Είναι και επίσημη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού από το πρώτο μέρος του νομοσχεδίου που αφορά στη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, από τα 7 άρθρα που αναφέρονται σε αυτό, ψηφίζουμε μόνο το πρώτο άρθρο το οποίο είναι ένα εισαγωγικό άρθρο στο θέμα του νομοσχεδίου και αναφέρεται στα δικαιώματα του προσώπου με βάση την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του φύλου" τόνισε ο κ. Κατσίκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι πέρασε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών. Το νομοσχέδιο πέρασε κατά πλειοψηφία με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού. Η Νέα Δημοκρατία επιφυλάχτηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια, όπου η συζήτηση θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες, ενώ καταψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής και της Ένωσης Κεντρώων.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:via http://ift.tt/2g9N6P1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.