Ρόδος: Πέθανε ο Μανώλης Σπυράκης – Δάκρυα για τον 14χρονο μαθητή – Η πονεμένη ιστορία του!

Η Ρόδος θρηνεί τον 14χρονο μαθητή. Ο Μανώλης Σπυράκης είχε συγκλονίσει τους τελευταίους μήνες τόσο τους συμμαθητές όσο και την τοπική κοινωνία ευρύτερα...

Η Ρόδος βυθίστηκε το πρωί στο πένθος για τον θάνατο του 14χρονου μαθητή. Ο Μανώλης Σπυράκης έδινε μάχη τους τελευταίους 5 μήνες στο νοσοκομείο του νησιού και τελικά το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τραγικό γεγονός βύθισε σε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους, τους  συγγενείς και βέβαια τους συμμαθητές του Μανώλη Σπυράκη, οι οποίοι είχαν σταθεί στο πλευρό του για τη μεγάλη μάχη που έδινε εδω και αρκετούς μήνες, προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο. Η κοινωνία της Ρόδου είχε στηρίξει τον Μανώλη και την οικογένεια του στη μάχη που εδίνε απο τον Φεβρουάριο του 2016.

Ρόδος: Πέθανε ο 14χρονος Μανώλης Σπυράκης

Ο Μανώλης Σπυράκης, μαθητής του Βενετόκλειου Γυμνασίου, διαγνώστηκε με νευροενδοκρινή όγκο (σπάνια περίπτωση καρκίνου) και από τις 2/2/16 υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία στο ογκολογικό τμήμα του “Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού. Μετά από ένα χρόνο θεραπείας, χρειάστηκε μια εξειδικευμένη ακτινοθεραπεία που γίνεται μόνο σε ιδιωτικό νοσοκομείο και το κόστος της υπολογίστηκε στα 7.000€.


Ρόδος: Οδύνη και για τροχαίο δυστύχημα

Νέα τραγωδία συγκλονίζει από τις 05.00 τα ξημερώματα το νησί της Ρόδου και την τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου, η οποία θρηνεί ένα ακόμα παλληκάρι 29 ετών, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά την διασταύρωση των Κολυμπίων, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος και κινούνταν με κατεύθυνση τον Αρχάγγελο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα της ΔΕΗ.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 29χρονος οδηγός, ο οποίος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Το γεγονός βύθισε στο πένθος και πάλι την τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλου, η οποία «μετρά» δεκάδες νεκρούς τα τελευταία χρόνια σε αντίστοιχα τροχαία δυστυχήματα που καταγράφονται στην ευρύτερη περιοχή. Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί καθώς σχετική έρευνα έχουν αναλάβει αρμόδιοι αστυνομικοί της Τροχαίας Ρόδου.


via http://ift.tt/2g2mJNQ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.