Μελέτη κατά ΣΚΑΪ: Μου είπαν ότι δεν θα γίνει η εκπομπή ενώ τα άλλα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά τους (video)

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τι συνέβη και έληξε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τις σπόντες της κατά του σταθμού του Φαλήρου..

«Είπα ότι θα κάνω infotainment 15:00-17:000 γιατί ο ΣΚΑΙ μου έδωσε το πράσινο φως. Μέσα στο καλοκαίρι με την αρχισυντάκτρια μου ψάχναμε πρόσωπα για την ομάδα. Ενώ τα άλλα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά τους, μου είπαν ότι η εκπομπή δεν θα γίνει. Είχα διαβεβαιώσεις ότι η εκπομπή θα γίνει, αλλά, λόγω αλλαγής ηγεσίας στον ΣΚΑΪ, δεν είχα υπογράψει. Με μήνυμα ξεκάθαρο μου ανακοίνωσαν ότι με την αλλαγή ηγεσίας, άλλαξαν και τα budget».

Όσο για τις συζητήσεις που είχε κάνει με τον σταθμό απάντησε στην κάμερα του Happy Day: «Για το My Style rocks είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου, έτσι και με το Voice, αν θα έφευγε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Τα πράγματα έγιναν γρήγορα, αποτυπώθηκε η συμφωνία σε ένα έγγραφο, μετά μου ζητήθηκε να περιμένω, μετά έγιναν αλλαγές στην ηγεσία και κανείς δεν υπέγραφε συμβόλαια, εγώ ψιλογκρίνιαζα, αλλά όταν βλέπεις ότι διαβεβαιώνεσαι… δεν θες να γίνεσαι και φορτικός!».

 via http://ift.tt/2w17Zpu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.